Elskovsdrikken operacruise

I den fantastiske opera, Elskovsdrikken, hvirvles du ind i et drama om rørende romantik fortalt gennem forførende musikstykker. Kærlighedshistorien om den tragiske trekantsaffære betragtes i dag som en af tidens mest populære operaer, der tryllebinder publikum med sin sprudlende humor og folkelige charme.

Sejl med til Oslo, og nyd en aften i hovedstadens smukke operahus. Rejsen inkluderer tre overnatninger – to om bord på Oslobåden og én i Oslo. Derudover er der sørget for gode pladser i operaen.

Tag på OperaCruise til Oslo
  • Tre-i-en : billet til forestillingen, hotel i Oslo og cruise tur/retur i én rejse
  • Gode pladser
  • Frihed på rejsen - resten af turen planlægger du selv 

Bemærk: Billetterne til forestillingen udleveres på afrejsedagen i terminalen.

 

​*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


Operaen i Oslo. Foto: VisitOsloElskovsdrikken - opera

Elskovsdrikken var med til at slå den italienske komponist, Donizetti, fast som en af sin tids store komponister. I stykket drages du ind i et kærlighedsdrama mellem den generte Nemorino, smukke Adina og attraktive Belcore – og dette krydres med en god portion klassisk komedie undervejs. Stykket indeholder i øvrigt den meget berømte operaarie "Una furtiva lagrima" (en hemmelig tåre).

Afrejse: 1. december 2018
Opera: 2. december
Scene & pladser: Hovedscenen
Komponist: Donizetti

operacruise oversigt 

Thon Hotel Opera. Foto: Creative Commonsthon hotel opera

Blot et stenkast fra operaen ligger Thon Hotel Opera, hvor du bor, mens du er i Oslo. Der er gåafstand til Oslos shoppinggader, caféer og museer.

De komfortable værelser har bruseniche eller badekar samt føntørrer og toiletartikler. Der er telefon, minibar og fladskærms TV med flere kanaler og film-leje.

Adresse: Dronning Eufemias gate 4, 0191 Oslo

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2018. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​