CARMEN operacruise

I en af musikhistoriens mest populære operaer møder vi den lidenskabelige Carmen, der bliver genstand for korporalen Don Josés kærlighed. For Carmen er det dog friheden, der tæller – friheden til at være kvinde og forføre lige hvem og hvornår hun vil. Så trods korporalens besættelse, vil Carmen aldrig lade sig ”fange” i kærlighedens navn.
Sejl med til Oslo, og nyd en aften i hovedstadens smukke operahus. Rejsen inkluderer tre overnatninger: to om bord på Oslobåden og én i Oslo. Derudover er der sørget for gode pladser i operaen.

Tag på OperaCruise til Oslo
  • Tre-i-en : billet til forestillingen, hotel i Oslo og cruise tur/retur i én rejse
  • Gode orkesterpladser
  • Frihed på rejsen - resten af turen planlægger du selv 

Bemærk: Billetterne til forestillingen udleveres på afrejsedagen i terminalen.

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


Operaen i Oslo. Foto: VisitOsloCarmen - opera

Calixto Bieito står bag denne produktion af Carmen. Handlingen foregår i slutningen af 70’erne på grænsen mellem Spanien og Marokko – og mellem frihed/tvang, seksualitet/brutalitet og liv/død. Midt i denne voldlige virkelighed er der dog alligevel plads til både humor, musik og overskud.

Afrejse: 13. maj, 21. maj og 28. maj 2020
Opera: 14. maj, 22. maj og 29. maj 2020
Scene: Hovedscenen, Operahuset i Oslo
Varighed: 3 timer

operacruise oversigt 

Thon Hotel Opera. Foto: Creative Commonsthon hotel opera

Blot et stenkast fra operaen ligger Thon Hotel Opera, hvor du bor, mens du er i Oslo. Hotellet ligger i gåafstand til mange af byens populære attraktioner, shoppinggader, restauranter og meget mere.
Hotellets komfortable værelser har alle bruseniche eller badekar samt føntørrer og toiletartikler. Der er desuden telefon, minibar og TV med flere kanaler og film-leje.
Adresse: Dronning Eufemias gate 4, 0191 Oslo


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​