Scandic Holmenkollen park hotel

Med en beliggenhed 350 meter over havets overflade har Scandic Holmenkollen Park Hotel en helt unik udsigt over den norske hovedstad. Hotellet, der kan dateres tilbage til 1894, byder på idylliske omgivelser, der er med til at skabe en helt fantastisk stemning.

 

Citycruise til Oslo

Kunne du tænke dig at prøve at bo på dette fine hotel og samtidigt benytte dig af Oslobåden som transport op til Oslo og tilbage igen? Så skal du prøve vores CityCruise. Her får du to overnatninger om bord og en overnatning i Oslo. Det er også muligt at forlænge opholdet, så du får flere dage på hotel.

Læs mere om CityCruise

Miniskiferie

Oslo Vinterpark og Holmenkollen skihop ligger ikke længere end 5 minutter væk, og det er derfor helt ideelt at bo her, hvis man vil stå på ski eller skowboard lige i nærheden. Korketrekkeren, som er Oslos store kælkebakke, ligger heller ikke langt væk fra hotellet.

Værelser

På Scandic Holmenkollen Park Hotel er der sørget for, at du kommer til at sove godt. Frisk luft, serviceminded personale, gode rum og komfortable senge finder du på hotellet.

Der er forskellige muligheder, når du skal vælge værelse. Hele 336 rum findes på hotellet. Når du booker, er det muligt at vælge, hvilken type værelse, du ønsker til sidst i bookingflowet.

Faciliteter​

Hotellet har sin egen restaurant, hvor det muligt at nyde god made i gode omgivelser. Det er også her, at der hver morgen bliver serverer en fantastisk morgenmad, som er inkluderet i prisen. Wifi, pool, fitness, samt handicapvenlige værelser er til rådighed på hotellet.

Find mere information på hotellets egen hjemmeside.

Information

  • Check-in: fra kl. 15
  • Check ud: senest kl. 12

Adresse:
Scandic Holmenkollen Park Hotel
Kongeveien 26
0787 Oslo