Comfort Hotel Grand Central

Comfort Hotel Grand Central er et af Oslos mest centrale hoteller med beliggenhed midt i den nyåbnede stationshal og blot et stenkast fra Oslos store shoppingstrøg, Karl Johan. Hotellet er meget moderne i New Yorker-stil med funky interiør og individuelt indrettede værelser.   

 

Citycruise til Oslo

Kunne du tænke dig at prøve at bo på dette skønne hotel og samtidigt benytte dig af Oslobåden som transport op til Oslo og tilbage igen? Så skal du prøve vores CityCruise. Her får du to overnatninger om bord og en overnatning i Oslo. Det er også muligt at forlænge opholdet, så du får flere dage på hotel.

Læs mere om CityCruise

Beliggenhed

Comfort Hotel Grand Central ligger centralt i Oslo med Operaen og Oslos shoppingstrøg lige i nærheden. Med sin beliggenhed på Centralstationen bor du kun 3 minutter fra lufthavnstoget, og der er kun 15 minutters gåafstand fra skibet.

Værelser

På Comfort Hotel Grand Central er der 170 værelser med fladskærms-tv, skrivebord og gratis Wifi. Værelserne er individuelt indrettede med funky interiør, der skaber en moderne og storbyagtig stemning.

Når du booker, er det muligt at vælge, hvilken type værelse, du ønsker til sidst i bookingflowet.

Faciliteter​

Hotellet tilbyder gratis kaffe og te i lobbyen. Du kan også sætte dig ned i loungen og slappe af eller tjekke mails på din computer. Hotellet har også et døgnåbent fitnesscenter, hvor du kan holde formen ved lige, selvom du er på ferie. Du finder også en restaurant på hotellet, hvor der bliver serveret italienske delikatesser. Der er morgenmad inkluderet i prisen, og Wifi er selvfølgelig også til rådighed på dette moderne hotel.

Find mere information på hotellets egen hjemmeside.

Information

  • Check-in: fra kl. 15
  • Check ud: senest kl. 12

Adresse:
Comfort Hotel Grand Central
Jernbanetorget 1,
0154 Oslo