Clarion Hotel Royal Christiania

Midt i Oslos centrum overfor Oslo Centralstation ligger dette komfortable førsteklasses hotel. Det er svært at bo mere centralt i Oslo med Oslos shoppingstrøg, Karl Johan, og Oslo Spektrum lige rundt om hjørnet. Dette hotel er for dig, der vil nyde en storbyferie i komfortable omgivelser.

Citycruise til Oslo

Kunne du tænke dig at prøve at bo på dette førsteklasses hotel og samtidigt benytte dig af Oslobåden som transport op til Oslo og tilbage igen? Så skal du prøve vores CityCruise. Her får du to overnatninger om bord og en overnatning i Oslo. Det er også muligt at forlænge opholdet, så du får flere dage på hotel.

Læs mere om CityCruise

Beliggenhed

Med sin centrale beliggenhed, er Clarion Hotel Royal Christiania tæt på alt. Hotellet ligger ca. i 15 minutters gåafstand fra skibet, og få minutters gågang fra shoppingstrøget, Karl Johan. I nærheden finder du også kongeslottet, operahuset og nationalmuseet. Det er altså masser af attraktioner inden for kort afstand. Centralstationen er også kun få mimutter væk.  

Værelser

På hotellet er der 532 komfortable værelser med kabeltv, gratis Wifi og kaffe- og tefaciliteter.

Hotellet har også handicapvenlige værelser med en størrelse på 18-24 m2.

Når du booker, er det muligt at vælge, hvilken type værelse, du ønsker til sidst i bookingflowet.

Faciliteter​

Nyd en drink eller en middag i hotellets egen restaurant, hvor du om sommeren kan drikke din kaffe ude på terrassen i forlængelse af baren. Her kan du nyde solens stråler i Norges skønne hovedstad.

Hotellet har sit eget indendørs svømmebassin, der er åbent for hotellets gæster. Du finder også både sauna og træningsrum, der er åbent det meste af dagen.

Der er morgenmad inkluderet i prisen, og Wifi finder du selvfølgelig også på dette moderne hotel. 

Find mere information på Nordic Choice Hotels' hjemmeside.

Information

  • Check-in: fra kl. 15
  • Check ud: senest kl. 12

Adresse:
Clarion Hotel Royal Christiania
Biskop Gunnerusgt. 3
0106 Oslo