Clarion Hotel The Hub

I hjertet af Oslo – lige ved Oslo S - finder du dette topmoderne hotel, som i marts 2019 åbnende dørene efter at været blevet renoveret fra inderst til yderst. Hotellet kombinerer design og bæredygtighed med den nyeste teknologi, og med hele 810 værelser er der helt sikkert også ét, der opfylder alle dine ønsker.

Citycruise til Oslo

Kunne du tænke dig at prøve at bo på dette eksklusive hotel og samtidigt benytte dig af Oslobåden som transport op til Oslo og tilbage igen? Så skal du prøve vores CityCruise. Her får du to overnatninger om bord og en overnatning i Oslo. Det er også muligt at forlænge opholdet, så du får flere dage på hotel.

Læs mere om CityCruise

The Hub

Beliggenhed

Clarion Hotel The Hub har en af Oslo bedste beliggenheder; midt i centrum ved knudepunktet omkring Oslo S.

Hotellet er let tilgængelig for oplevelser i hele byen, og i aften- og nattetimerne har du nem adgang til byens barer, koncerter og restauranter, som gør hotellet til meget mere end blot et sted at overnatte.

Værelser

Hotellet har 810 topmoderne hotelværelser, 24 fleksible mødelokaler, fuldt udstyret fitness- og wellnessafdeling samt tre barer/restauranter.

Alle værelser og fællesområder har gratis wi-fi og morgenmad inkluderet, ligesom du har mulighed for roomservice døgnet rundt.

Flere af værelserne har panoramaudsigt og mulighed for privat balkon, og ønsker du ekstra luksus, tilbyder hotellet desuden eksklusive suiter på op til 50 kvadratmeter.

The Hub

Faciliteter

Alle hotellets faciliteter er topklasse; du kan nyde den perfekte morgenlatté i kaffebaren, få pulsen op i det veludstyrende 180 kvm. træningsrum og slappe af med dampbad og et dyp i poolen.

På 13. etage ligger hotellets restaurant, Norda, der med udsigt over byen, serverer nordiske retter med et stort udvalg af vine.

På toppen af hotellet finder du GrowHub, som er en stor køkkenhave med hjemmedyrkede råvarer og masser af grønne oplevelser.

Find mere information på hotellets egen hjemmeside.

Information

Adresse:
Clarion Hotel The Hub
Biskop Gunnerusgt. 3
0106 Oslo