Clarion Collection Hotel Bastion

Midt i Oslos centrum overfor Oslo Centralstation ligger dette komfortable førsteklasses hotel. Det er svært at bo mere centralt i Oslo med Oslos shoppingstrøg, Karl Johan, og Oslo Spektrum lige rundt om hjørnet. Dette hotel er for dig, der vil nyde en storbyferie på et hotel med masser af charme og hyggelig stemning.

Citycruise til Oslo

Kunne du tænke dig at prøve at bo på dette hyggelige hotel og samtidigt benytte dig af Oslobåden som transport op til Oslo og tilbage igen? Så skal du prøve vores CityCruise. Her får du to overnatninger om bord og en overnatning i Oslo. Det er også muligt at forlænge opholdet, så du får flere dage på hotel.

Læs mere om CityCruise

Beliggenhed

Hotellet ligger kun omkring 5 minutters gågang fra skibet, og ligger dejligt centralt med få minutters gang til Oslos smukke operahus. Centralstationen ligger også kun 5 minutters gang fra hotellet, hvis man ønsker at besøge lidt mere af Oslo, end hvad der lige findes i centrum.  

Værelser

På hotellet er der 99 komfortable og hyggelige værelser med kabeltv og gratis Wifi. Hotellets indretning er inspireret af engelske boutiquehoteller, der giver en helt speciel varm og hyggelig atmosfære.

Et af familieværelserne på hotellet har et seperat rum indrettet specielt til børn, hvor sengen er dekoreret i junglestil.

Når du booker, er det muligt at vælge, hvilken type værelse, du ønsker til sidst i bookingflowet.

Faciliteter​

Når du bor på Clarion Collection Hotel Bastion er både morgenmad og aftensmad inkluderet. Derudover er det også muligt at finde kaffe, te eller hjemmebad om eftermiddagen.

På hotellet kan du desuden finde en sauna og træningscenter. Og er du mere til at være aktiv udendørs, har du mulighed for at leje cykler.

Overalt på hotellet er der gratis Wifi.

Find mere information på Nordic Choice Hotels' hjemmeside.

Information

  • Check-in: fra kl. 15

  • Check ud: senest kl. 12

Adresse:
Clarion Hotel Royal Christiania
Biskop Gunnerusgt. 3
0106 Oslo