Storbyferie i Oslo

Frister det med et kort getaway - og vil du gerne nyde en ekstra dag i storbyen? Så er et CityCruise svaret. Her kombinerer du din rejse på Oslobåden med en overnatning på hotel i den norske hovedstad. På den måde bliver der masser af tid til at opleve, hvad byen har at byde på: også i aften- og nattetimerne. Rejs sammen i par, med hele familien, eller som et tiltrængt miniferie med vennerne.

På et CityCruise vælger du mellem tre hoteller, så du kan skræddersy en rejse lige efter din smag. Grib muligheden for en ekstra nat på hotel, hvis du bare ikke kan få nok af den smukke hovedstad.

Tag på miniferie i Oslo
  • To overnatninger på Oslobåden og en eller flere overnatninger på hotel i Oslo
  • Ekstra tid til at opleve skønne Oslo
  • Mere tid til afslapning og skønne oplevelser
  • Vælg mellem tre forskellige hoteller i Oslo, så I kan vælge dét, der falder i jeres smag

    Husk: Vælg hotel når du booker online. Ved bestilling af rejse med hotel, skal hjemrejsedatoen være 2 dage efter udrejse (eller senere hvis du har flere overnatinger på hotel).  Fraprisen er ved afrejse en mandag i lavsæsonen.
    NB! Er det mindre end tre dage til afrejse kan denne pakke desværre ikke bestilles.

​*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


Hotellerne

BEMÆRK: Når du booker et CityCruise, laver du i første omgang en forespørgsel til det ønskede hotel. Det kan tage op til 2 hverdage at få be- eller afkræftet hotellet. Du vil blive kontaktet af en salgskonsulent, hvis du ikke kan få dit ønskede hotelværelse. 

Comfort Grand Hotel Oslo

Comfort Grand Hotel Oslo

Centralt beliggende hotel i centrum i Østbanehallen lige ved Karl Johans Gaten og 15 minutters gang fra Oslofjorden. Hotellet ligger en kort gåtur til shoppingcentre og en bazar.
Adresse: Jernbanetorget 1, 0154 Oslo

Comfort Grand Hotel Oslo

På Clarion Collection Hotel Bastion er der en let aftenbuffet med i opholdet

Clarion Collection Hotel Bastion

Lige mellem skibet og hovedgaden Karl Johans gate ligger dette hyggelige hotel. Alle ophold på hotellet er inklusiv fri kaffe, te og frugt hele dagen, bag-selv pandekager og et let aftensmåltid. Familieværelser med plads til 2 voksne og 3 børn.
Adresse: Skippergaten 7, 0152 Oslo

Clarion Collection Hotel Bastion

Radisson Blu Plaza Hotel

Oslos højeste hotel med 37 etager og 673 værelser. Centralt beliggende med kort afstand til flere af Oslos mest kendte attraktioner og førstevalget for flere kendisser. Fantastisk udsigt fra restaurant og pool på 34. og 35. etage.
Adresse: Sonja Henies Plass 3, NO-0134 Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel

Clarion Hotel The Hub

I hjertet af Oslo finder du dette topmoderne hotel, der på bedste vis kombinerer design og bæredygtighed med den nyeste teknologi. Det gælder både i hotellets 810 værelser, og de lækre faciliteter, der inkluderer en kaffebar, træningsrum og restaurant på 13. etage.

Adresse: Biskop Gunnerusgt. 3, 0106 Oslo

Clarion Hotel The Hub

Vigelandsparken i Oslo

Visit Oslo app

Hent Visit Oslos app, og find information, billeder og videoer fra de mange attraktioner, der er at finde i Oslo. Find desuden information om de forskellige caféer og restauranter, der ligger i Oslo, så du kan finde et spisested, når sulten melder sig.

I appen finder du desuden en eventkalender, hvor du kan købe billetter til koncerter, sportsevent og meget anden.

Appen er lavet, så du også kan søge efter restauranter, arrangementer, attraktioner etc. nær dig ud fra din placering.

Vigelandsparken i Oslo

”Baby, it’s cold outside”

I den kolde vinter byder Oslo på en masse aktiviteter inden døre. I kan eksempelvis tage på en af Oslos mange kunst- og design udstillinger. Hold varmen med et besøg på DOGA, der giver et indblik i Norges innovative arkitektur, eller tag på Nationalgalleriet og Historisk museum i centrum inden turen slutter af med et besøg i Oslos Reptilpark.

Når temperaturen falder, kan I varme jer på en drik og norsk hjemmebag på cafeen Kaffistova, der er en hyggelig del af den norske kulturarv. I kan også snuppe en kop af den prisvindende kaffe på Tim Wendelboe, eller prøve byens vildeste vafler hos den hippe Haralds Vaffel.

Læs mere om Oslo.


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2018. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​