Storbyferie i Oslo

Frister det med et kort getaway - og vil du gerne nyde en ekstra dag i storbyen? Så er et CityCruise svaret. Her kombinerer du din rejse på Oslobåden med en overnatning på hotel i den norske hovedstad. På den måde bliver der masser af tid til at opleve, hvad byen har at byde på: også i aften- og nattetimerne. Rejs sammen i par, med hele familien, eller som et tiltrængt miniferie med vennerne.

På et CityCruise vælger du mellem fire hoteller, så du kan skræddersy en rejse lige efter din smag. Grib muligheden for en ekstra nat på hotel, hvis du bare ikke kan få nok af den smukke hovedstad.

Tag på miniferie i Oslo
  • To overnatninger på Oslobåden og en eller flere overnatninger på hotel i Oslo
  • Ekstra tid til at opleve skønne Oslo
  • Mere tid til afslapning og skønne oplevelser
  • Vælg mellem tre forskellige hoteller i Oslo, så I kan vælge dét, der falder i jeres smag

    Husk: Vælg hotel når du booker online. Ved bestilling af rejse med hotel, skal hjemrejsedatoen være 2 dage efter udrejse (eller senere hvis du har flere overnatinger på hotel).  Fraprisen er ved afrejse en mandag i lavsæsonen.
    NB! Er det mindre end tre dage til afrejse kan denne pakke desværre ikke bestilles.

​*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


Hotellerne

BEMÆRK: Når du booker et CityCruise, laver du i første omgang en forespørgsel til det ønskede hotel. Det kan tage op til 2 hverdage at få be- eller afkræftet hotellet. Du vil blive kontaktet af en salgskonsulent, hvis du ikke kan få dit ønskede hotelværelse. 

Comfort Grand Hotel Oslo

Comfort Grand Hotel Oslo

Centralt beliggende hotel i centrum i Østbanehallen lige ved Karl Johans Gaten og 15 minutters gang fra Oslofjorden. Hotellet ligger en kort gåtur til shoppingcentre og en bazar.
Adresse: Jernbanetorget 1, 0154 Oslo

Comfort Grand Hotel Oslo

På Clarion Collection Hotel Bastion er der en let aftenbuffet med i opholdet

Clarion Collection Hotel Bastion

Lige mellem skibet og hovedgaden Karl Johans gate ligger dette hyggelige hotel. Alle ophold på hotellet er inklusiv fri kaffe, te og frugt hele dagen, bag-selv pandekager og et let aftensmåltid. Familieværelser med plads til 2 voksne og 3 børn.
Adresse: Skippergaten 7, 0152 Oslo

Clarion Collection Hotel Bastion

Radisson Blu Plaza Hotel

Oslos højeste hotel med 37 etager og 673 værelser. Centralt beliggende med kort afstand til flere af Oslos mest kendte attraktioner og førstevalget for flere kendisser. Fantastisk udsigt fra restaurant og pool på 34. og 35. etage.
Adresse: Sonja Henies Plass 3, NO-0134 Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel


Visit Oslo app

Hent Visit Oslos app, og find information, billeder og videoer fra de mange attraktioner, der er at finde i Oslo. Find desuden information om de forskellige caféer og restauranter, der ligger i Oslo, så du kan finde et spisested, når sulten melder sig.

I appen finder du desuden en eventkalender, hvor du kan købe billetter til koncerter, sportsevent og meget anden.

Appen er lavet, så du også kan søge efter restauranter, arrangementer, attraktioner etc. nær dig ud fra din placering.

Christmas market at Norsk Folkemuseum

Jul i Oslo

Ligesom vi, så elsker Nordmænd julen. Og det med rette! Oslo er nemlig den helt perfekte destination, hvis julestemningen skal findes frem, og familien skal opleve et vaskægte juleeventyr i det sneklædte landskaber. Oslo er spækket med julestemning, urbane byrum og hyggelige traditioner, og med et CityCruise i vinteren har du mulighed for at opleve lidt af det hele.

Fra november og frem til nytår kan du glæde dig til Oslos julepyntede gader og sjove aktiviteter, der sikrer julehyggen for hele familien. Første søndag i advent tændes julelysene i byens centrum, og med en (eller flere) overnatninger i centrum kan du også nyde julestemningen i aftentimerne. Få mest muligt ud af dit ophold, og læg vejen forbi en julekoncert, teaterforestilling eller et julemarked, mens du er i byen. 

Mangler du inspiration til dit julebesøg i den norske hovedstad? Vi har samlet lidt gode ideer til Julehyggen i Oslo her.


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2018. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​