A Swan lake BALLETCruise

I denne fortolkning af Svanesøen fyldes scenen med vand, og det klassiske drama mellem den sorte og hvide svane udspiller sig. Operaorkestret Mikael Karlssons musik har referencer til Tsjajkovskijs originale værk. Oplev en moderne ballet fra nogen af operaens bedste pladser.

Tag på BalletCruise til Oslo
  • Tre-i-en : billet til forestillingen, hotel i Oslo og cruise tur/retur i én rejse
  • Gode pladser på parket midt for
  • Frihed på rejsen - resten af turen planlægger du selv 


​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

A swan lake - ballet i operaen

I 'A Swan Lake' ser koreograf Alexander Ekman på ballettens ballet, Svanesøen, med et særdeles friskt blik – og fylder scenen med vand og svaner, som verden aldrig før har set.

Afrejse: 27. maj og 16. juni 2016
Opera: 28. maj kl. 18.00 og 17. juni kl. 19.30
Scene & pladser: Hovedscenen - orkester
Koreografi: Alexander Ekman

operacruise oversigt

Thon Hotel Opera. Foto: Creative Commonsthon hotel opera

Blot et stenkast fra operaen ligger Thon Hotel Opera, hvor du bor, mens du er i Oslo. Der er gåafstand til Oslos shoppinggader, caféer og museer. Hotellet har flot udsigt over Oslofjorden og det nye operahus.

De komfortable værelser har brusenische eller badekar samt føntørrer og toiletartikler. Der er telefon, minibar og fladskærms TV med flere kanaler og film-leje.

Adresse: Christian Frederiksplass 5, 0154 Oslo


DFDS er Verdens førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebranchens "Oscars" nemlig World's leading ferry operator 2016.
I 2016 vandt vi desuden Europe's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​