Svanesøen BALLETCruise

Svanesøen, der opføres med Tsjajkovskijs udødelige musik, betragtes som balletten over dem alle. Det eventyrlige drama om den sorte og hvide svane har i mere end et århundrede underholdt publikum, og her fortælles historien om forvandling og magi, troskab og forræderi, og den rene kærlighed mod det onde.
Sejl med til Oslo, og nyd en aften i hovedstadens smukke operahus. Rejsen inkluderer tre overnatninger – to om bord på Oslobåden og én i Oslo. Derudover er der sørget for gode pladser i operaen.

Tag på BalletCruise til Oslo
  • Tre-i-en : billet til forestillingen, hotel i Oslo og cruise tur/retur i én rejse
  • Gode pladser i operaen
  • Frihed på rejsen - resten af turen planlægger du selv 

Bemærk: Billetterne til forestillingen udleveres på afrejsedagen i terminalen.

​*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


Svanesøen - ballet i operaen

I Svanesøen præsenteres vi for splittet mellem den bedårede hvide svaneprisesse (Odette), den sorte svane (Odile) og unge prins Siegfrieds kærlighedskvaler. Sammen drager de os ind i et eventyr om ægte kærlighed, længsel og mystik.  Nationalballettens opsætning i Oslo er baseret på Marius Petipa og Lev Ivanovs ballet, som første gang blev opført i St. Petersborg i 1895. 

Svanesøen med Tjajkovskijs udødelige musik betragtes som balletten af alle balletter.

Afrejse: 8. november 2018
Ballet: 9. november 2018 
Scene & pladser: Hovedscenen   
Koreografi: Marius Petipa, Lev Ivanov, Konstantin Sergejev, Anna-Maria Holmes

operacruise oversigt

Thon Hotel Opera. Foto: Creative Commonsthon hotel opera

Blot et stenkast fra operaen ligger Thon Hotel Opera, hvor du bor, mens du er i Oslo. Der er gåafstand til Oslos shoppinggader, caféer og museer.

De komfortable værelser har bruseniche eller badekar samt føntørrer og toiletartikler. Der er telefon, minibar og fladskærms TV med flere kanaler og film-leje.

Adresse: Dronning Eufemias gate 4, 0191 Oslo


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2018. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​