Svanesøen BALLETCruise

I denne fortolkning af Svanesøen fyldes scenen med vand, og det klassiske drama mellem den sorte og hvide svane udspiller sig. Operaorkestret Mikael Karlssons musik har referencer til Tsjajkovskijs originale værk. Oplev en moderne ballet fra nogen af operaens bedste pladser.

Tag på BalletCruise til Oslo
  • Tre-i-en : billet til forestillingen, hotel i Oslo og cruise tur/retur i én rejse
  • Gode pladser 
  • Frihed på rejsen - resten af turen planlægger du selv 

Bemærk: Billetterne til forestillingen udleveres på afrejsedagen i terminalen.

​*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


Svanesøen - ballet i operaen

Svanesøen med Tjajkovskijs udødelige musik betragtes som balletten af alle balletter. Nationalballettens version er baseret på Marius Petipa og Lev Ivanovs ballet som første gang blev danset i St. Petersborg i 1895.

Afrejse: 31. maj og 10. juni 2018
Opera: 1. juni kl. 19.00 og 11. juni kl. 19.00
Scene & pladser: Hovedscenen - 1. juni orkester og 11. juni midt parket 
Koreografi: Marius Petipa, Lev Ivanov, Konstantin Sergejev, Anna-Maria Holmes

operacruise oversigt

Thon hotel terminus - 31/5

Midt i Oslos bykerne ligger Thon Hotel Terminus, hvor du bor, mens du er i Oslo. Der er gåafstand til Oslos shoppinggader, caféer og museer. Hotellet ligger 750 m. fra Den Norske Opera og Ballet.

De komfortable værelser har brusenische eller badekar samt føntørrer og toiletartikler. Der er telefon, minibar og fladskærms TV med flere kanaler.

Adresse: Stenersgatan 10, 0104 Oslo

Thon Hotel Opera. Foto: Creative Commons

thon hotel opera - 10/6

Blot et stenkast fra operaen ligger Thon Hotel Opera, hvor du bor, mens du er i Oslo. Der er gåafstand til Oslos shoppinggader, caféer og museer. Hotellet har flot udsigt over Oslofjorden og det nye operahus.

De komfortable værelser har brusenische eller badekar samt føntørrer og toiletartikler. Der er telefon, minibar og fladskærms TV med flere kanaler og film-leje.

Adresse: Christian Frederiksplass 5, 0154 Oslo


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2018. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​