Nøddeknækkeren - balletcruise

Den klassiske ballet Nøddeknækkeren er rykket ind i Oslos smukke operahus. Sejl på en rigtig juletur til Oslo og kom i julestemning med Tsjajkovskijs herlige juleeventyr. Rejsen inkluderer tre overnatninger, to om bord på Oslobåden og en i Oslo. Derudover er der sørget for gode pladser i operaen.

Tag på BalletCruise til Oslo
  • Tre-i-en : billet til forestillingen, hotel i Oslo og cruise tur/retur i én rejse
  • Gode pladser
  • Frihed på rejsen - resten af turen planlægger du selv 

Bemærk: Operabilletterne udleveres på afrejsedagen i terminalen.

​*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


Nøddeknækkerballet i operaen

Ballet magi, fængende musik og jul. Nøddeknækkeren er juleeventyret om lille Clara, der drømmer og møder dansende mus, sukkerstænger, snefnug og blomster.

Afrejse: 7. december 2017
Opera: 8. december kl. 18.00  
Scene & pladser: Hovedscene - midt parket
Musik: Peter Tsjajkovskij 

operacruise oversigt
 

Thon Hotel Opera. Foto: Creative Commonsthon hotel opera

Der er reserveret værelse til dig på Thon Hotel Opera, der har flot udsigt til Oslofjorden og det nye operahus. Fra det centrale hotel er der gåafstand til Oslos shoppinggader, caféer og museer.

Hotellets komfortable værelser har brusenische eller badekar samt føntørrer og toiletartikler. Der er telefon, minibar og fladskærms TV med flere kanaler og film-leje.

Adresse: Christian Frederiksplass 5, 0154 Oslo

 

DFDS er Europas Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2017. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2017​​​​​​