Nøddeknækkeren - balletcruise

Ingen jul uden Nøddeknækkeren. Dette er juleeventyret om lille Clara, der foræres en fascinerende nøddeknækkerdukke i gave. I Claras drømme bliver dukken til en prins, og sammen begiver de to sig ud på et magisk eventyr i drømmeland. Fortællingen er blevet en absolut favorit på den klassiske balletscene, hvor publikum tryllebindes til det eventyrlige univers af magi, farvestrålende kostumer og Tjajkovskijs smukke musik.

Sejl med til Oslo, og nyd en aften i hovedstadens smukke operahus. Rejsen inkluderer tre overnatninger – to om bord på Oslobåden og én i Oslo. Derudover er der sørget for gode pladser i operaen.

Tag på BalletCruise til Oslo
  • Tre-i-en : billet til forestillingen, hotel i Oslo og cruise tur/retur i én rejse
  • Gode pladser i operaen
  • Frihed på rejsen - resten af turen planlægger du selv 

Bemærk: Billetterne til forestillingen udleveres på afrejsedagen i terminalen.

​*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


Nøddeknækkerballet i operaen

Nøddeknækkeren er et magisk juleeventyr for hele familien. Den klassiske juleballet er blevet danset af Nationalballetten siden 1965, hvor de - sammen med balletskolen og operaorkestret - har danset publikum i helt rette julestemning.

Afrejse: 13. december 2018

Ballet: 14. december Kl. 16.30 
Scene & pladser: Hovedscene
Musik: Peter Tjajkovskij 

operacruise oversigt
 

Thon Hotel Opera. Foto: Creative Commonsthon hotel opera

Blot et stenkast fra operaen ligger Thon Hotel Opera, hvor du bor, mens du er i Oslo. Der er gåafstand til Oslos shoppinggader, caféer og museer.

De komfortable værelser har bruseniche eller badekar samt føntørrer og toiletartikler. Der er telefon, minibar og fladskærms TV med flere kanaler og film-leje.

Adresse: Dronning Eufemias gate 4, 0191 Oslo

 

DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2018. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​