giselle BALLETCruise

Det er ikke kun opera der opføres i Oslos smukke operahus. I november kan du opleve den romantiske ballet Giselle i operaen. Rejsen inkluderer tre overnatninger, to om bord på Oslobåden og en i Oslo. Derudover får du en enestående oplevelse i operaen - vi har sørget for gode pladser.

Tag på BalletCruise til Oslo
  • Tre-i-en : billet til forestillingen, hotel i Oslo og cruise tur/retur i én rejse
  • Gode pladser på parket midt for
  • Frihed på rejsen - resten af turen planlægger du selv 

Giselle - ballet i operaen

Giselle er den mest berømte af alle romantiske balletter. Den har en ligefrem og rørende historie om bondepigen Giselle, der svigtes af sin kæreste, bliver vanvittig og dør.

Afrejse: 13. november 2015
Ballet: 14. november kl. 18.00
Scene & pladser: Hovedscene - parket midt
Koreografi: Jean Coralli og Jules Perrot

operacruise oversigt
 

Thon Hotel Opera. Foto: Creative Commonsthon hotel opera

Blot et stenkast fra operaen ligger Thon Hotel Opera, hvor du bor, mens du er i Oslo. Der er gåafstand til Oslos shoppinggader, caféer og museer. Hotellet har flot udsigt over Oslofjorden og det nye operahus.

De komfortable værelser har brusenische eller badekar samt føntørrer og toiletartikler. Der er telefon, minibar og fladskærms TV med flere kanaler og film-leje.

Adresse: Christian Frederiksplass 5, 0154 Oslo


​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.


DFDS er Verdens førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebranchens "Oscars" nemlig World's leading ferry operator 2016.
I 2016 vandt vi desuden Europe's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​