​RockcruisE 2018

Nu har du igen mulighed for at få en fantastisk koncertoplevelse til søs. I sensommeren og efteråret rykker tre talentfulde kunstnere fra den danske musikscene nemlig ind på Oslobåden til RockCruise 2018. I år kan du glæde dig til at opleve Jacob Dinesen, Love Shop eller Soleima i en unik intimkoncert med musik, samvær og god stemning om bord.

Bestil din billet i dag, og få:

  • 2 dages MiniCruise til Oslo inkl. overnatninger i standardkahyt og 6 timers oplevelser i Oslo 
  • En intim koncertoplevelse med Jacob Dinesen, Love Shop eller Soleima. 
    • Kun 250 billetter til hver koncert.​​

Bemærk: Frapriserne er pr. person ved 2 personer i samme kahyt. Ønsker I at rejse i 4-køjes kahyt er prisen fra 474,- pr.  pers. + tillæg*  v/4 personer i samme kahyt.

Koncerterne starter ca. kl 21.00, så husk at bestille bord i restauranten, så du er klar til at nyde koncerten.

​*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


Jacob dinesen 14.09.2018

Årets første RockCruise skydes i gang med en charmerende ung kunstner, der allerede har slået sit navn fast som sangskriver og performer i både ind- og udland. Med hits som ”Beautiful Sight” og ”Roll With Me” imponerer Jacob Dinesen med sit rå talent og sin powerfulde stemme, der ikke kun har imponeret publikum, men også branchens kritikkere, der spår ham en meget lys fremtid.

Love Shop 28.09.2018

På årets 2. RockCruise præsenterer vi en gammel kendinge på den danske musikscene. Den populære pop/rock gruppe, Love Shop, har i mere end 30 år leveret det ene hit efter det andet, og gruppen råder i dag over en sangskat, som de fleste danske kunsterne kun tør drømme om. Gruppen har ry for at være et fantastisk og medrivende liveband, så der er lagt i ovnen til en forrygende fest til søs.

  

Soleima 09.11.2018

Med sit unikke talent og slagkraftige sange har den topaktuelle danske sangerinde, Soleima, taget hul på en fremadstormende karriere. Soleima beskriver sin lyd som ”Garage-pop” med inspiration fra funk og soul, og hendes karakteristiske vokal giver musikken et nærvær og en skævhed, der både har fået Danmark og resten af verden til at spidse ører.
Soleima afslutter dette års RockCruises med en koncert, der leger med popmusikken, som vi kender den.

Middage om bord

Start din koncertaften med en middag i en af vores skønne restauranter om bord.

I Explorers Steakhouse kan du nyde en førsteklasses steak med lækkert tilbehør, mens Little Italy serverer italienske lækkerier til hele familien. I vores 7 Seas aftenbuffet kan du smage på lidt af det hele, og i vores nye restaurant Sjø serverer vi lette retter baseret på skandinaviske råvarer og kulinarisk historiefortælling. 

Koncerterne starter ca. kl 21.00, så husk at bestille bord, så du er klar at nyde koncerten.

Læs mere om mulighederne om bord

MiniCruise

Klik på billederne for større udgave

DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2018. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​