Oplev mikkel beha på Oslobåden

MiniCruise d. 9.-11. oktober 2019 inkl. foredrag med Mikkel Beha
Vi kender ham fra programmet "Kurs mod fjerne kyster" og nu har du chancen for at opleve eventyren på helt tæt hold. D. 9. oktober 2019 gæster Mikkel Beha nemlig Oslobåden - og du kan komme med. 
I de perfekte rammer til søs, vil Mikkel fortælle om sin seneste rejse mod nord med familiens tre generationer samlet på ét skib. Han vil desuden bringe sine personlige erfaringer fra livet, nysgerrighed på verden og tanker om at være far, kaptajn og fortæller på samme tid.

Bestil dit MiniCruise med foredrag i dag og glæd dig til at opleve et foredrag i øjenhøjde fyldt med nærvær, grin og eventyr – og mon ikke Mikkels ord giver stof til eftertanke, når du kommer hjem?

Dette får du

  • MiniCruise til Oslo inkl. foredrag med Mikkel Beha
  • 2 nætter på skibet og næsten 7 timer i Oslo
  • En miniferie med tid til nærvær, afslapning og gode oplevelser til søs 

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


Praktiske oplysninger

Foredraget finder sted på udrejsen d. 9. oktober 2019, for de gæster der har købt MiniCruise inkl. foredrag.
Vi anbefaler at resevere bord på forhånd i den restaurant der ønskes at spise i inden koncerten. Resevér bord når du booker rejsen.

16.30: Afgang fra København

20.00: Foredrag med Mikkel Beha i Columbus Club (dørene åbner kl. 19:30). Foredraget varer 2 x 45 minutter (pause på 15 min.).


​Mød eventyren Mikkel Beha

Mikkel Beha Erichsen er stort set opvokset på havet, hvor han sammen med sin far, Troels Kløvedal, sejlede store dele af verden rundt på skibet Nordkaperen. Efter flere år på TV-skærmen, sprang Mikkel og familien ud i det populære TV-projekt «kurs mod fjerne kyster» på skibet Havanna. Siden da har familiens mange jordomsejlinger ikke kun facineret og underholdt, men i den grad også vækket rejselysten ude i de danske stuer.
Livet til søs har budt på fantastiske rejseoplevelser, men også hårdt arbejde og udfordringer undervejs. Dog har Mikkel formået altid at holde fast i drømmen, selv hvis han kom til at tvivle på sin kurs – både på havet og i livet. 

​Familien seneste eventyr

Med DFDS Oslobåden kan du nu møde eventyren, der – ligesom sin far – har smag for fantastiske rejseoplevelser og tilværelsen til søs. Mikkel har bagagen fyldt med fortællinger fra verden, hvordan den har forandret sig og hvordan man gør drømme til virkelighed. Han berører emner, der optager os alle og sætter perspektiv på livet med familien og den verden, vi viderebringer til vores børn.
Når Mikkel gæster Oslobåden vil han i fordraget have fokus på familiens seneste eventyr mod Norge, Færøerne, Island og Grønland med skibet Wallenberg.

Pearl Seaways i OslofjordenMiniferie på havet

Når I skal på MiniCruise, så starter ferien allerede, når I ankommer til vores terminal i København. Efter indkvarteringen i jeres kahyt er I nemlig klar til at opleve alt det, Oslobåden har at byde på. Gå en tur på dækket og nyd den fantastiske udsigt, mens kaptajnen begynder udsejlingen fra København. Herefter kan I besøge tax-free shoppen og skibets vinbar, inden en hyggelig middag venter i en af skibets restauranter. Efter en god nats søvn, ankommer I udhvilet til Oslo, klar til eventyr i den norske hovedstad.

Middage med havudsigt
Oslobåden er det ideelle sted for hyggelige middage i smukke omgivelser. Uanset hvad der er jeres favorit, så har vi helt sikkert en restaurant, der passer til jer. På skibet kan I nemlig både sætte tænderne i saftige bøffer, autentiske pastaretter, italienske pizzaer, en overdådig buffet og skandinaviske småretter i topklasse.
Husk at bestille bord hjemmefra, så I er sikret en plads til den tid, I ønsker at spise. 

Om bord på Oslobåden

Karl Johan Gate med udsigt til slottet. Foto: VisitOsloOplev Oslo

På et MiniCruise har I små 7 timer til at udforske den norske hovedstad, mens skibet ligger til kaj. Her kan I opleve Oslos hyggelige cafeer, kultur, historiske fortællinger, museer og byens unikke hotspots. Skal turen krydres med shopping og designoplevelser, har vi et par forslag her.

Shopping i storbyen
Er I på udkig efter shopping i Oslo, så er strøget ved Karl Johan Gate et oplagt valg. Den populære gade strækker sig fra Sentralstationen til Kongeslottet, og her finder I alt til at stille købelysten. I kan også lægge et besøg forbi Bogstadveien, hvor Oslos designbutikker ligger side om side med hyggelige restauranter og cafeer.

Sørenga
Vil I opleve lidt af det «nye» Oslo, så sæt kursen mod Sørenga: Oslos hippe område ved vandet. Halvøen strækker sig ud i Oslofjorden, og her kan I opleve byens moderne design og arkitektur, mix af kulturer og det populære Sørenga Sjøbad. 
  

Hent Oslo City App og få mest muligt ud af tiden i den norske hovedstad.

Opdag Oslo

Forsmag på et MiniCruise 

 

Klik på billederne for større udgave

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​