Copenhagen MetalCruise 2019 - er du klar? 

COPENHELL MetalCruise 8.-10. november 2019

Fredag d. 8. november lægger COPENHELL MetalCruise igen fra kaj i København. Skibet gæstes i år af hele 8 metalbands, der i vaskeægte COPENHELL-stil nu er klar til at indtage Oslobåden med 2 dages skælvende hård rock- og metalmusik.

Bestil dit MetalCruise, så du er sikret en billet til årets vildeste musikfest til søs! Her bringer vi den brutale metalmusik til live med headbanging, skarpe guitarriffs og grænseløse tekster. Vi ses om bord!

Bemærk - vi løfter løbende sløret for, hvilke 8 bands der spiller på dette års MetalCruise. Hold dig opdateret her på siden!

MetalCruise 2019

  • COPENHELL-stemning til søs
  • 2 koncertaftener med 8 heavy metal-bands
  • 2 overnatninger om bord på Oslobåden og én dag i Oslo
OBS. Der er kun et begrænset antal billetter til denne afgang, så først-til-mølle princippet er gældende.
​Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.
*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.

METALCRUISE 2019

Når du har bestilt din billet til dette års MetalCruise, er der masser at glæde sig til. Foruden to fede koncertaftner til søs, så har du også mulighed for at opleve meget andet, Oslobåden har at byde på. Med en tur på dækket kan du nyde den smukke udsigt til de skandinaviske kyster, og i tax free-shoppen finder du gode tilbud, så du kan forkæle dig selv eller finde en gave til én, du holder af. Derudover finder du et stort udvalg af restauranter og barer om bord, og når festen slutter på skibet, ligger din kahyt blot et dæk væk. Her kan du nyde en god nats søvn, inden dit eventyr i Oslo og endnu en koncertaften venter forude.

Spis dig mæt i 7 Seas

I restaurant 7 Seas kan du nyde både morgen- og aftenbuffet med alt, hvad hjertet begærer. Morgenbuffeten består bl.a. af hjemmelavet brød og rundstykker, pålæg, wienerbrød, røræg, pandekager, pølser, oste, yoghurt og naturligvis juice samt kaffe og te. I skibets aftenbuffet kan du se frem til et stort udvalg af varme og kolde retter kreeret af sæsonens råvarer. Fisk, skaldyr, kød og salater samt lækkert tilbehør, vegetarretter, brød, kager, desserter, frugt og oste. Velbekomme!

​OPLEV OSLO

På årets MetalCruise kan du opleve Oslo i de næsten 7 timer, skibet ligger ved kaj. Men din sightseeing i byen starter faktisk allerede om bord! Fra skibet kan du nemlig nyde indsejlingen til Norges hovedstad fra dækket, hvor du har flot udsyn til flere af Oslos seværdigheder: Holmenkollen skihoptårn, Operaen, Akershus Fæstning og Aker Brygge.
Skibet ligger til centralt i Oslo, og herfra kan du nå mange af byens populære attraktioner til fods. Det tager bl.a. kun 10-15 minutter at gå til Operaen eller Rådhuset. Den norske hovedstad byder desuden på smukke naturoplevelse og tusindvis af hyggelige kroge, der er værd at udforske; snup en gåtur på havnen, besøg slotsparken eller Oslos populære shopping-strøg, Karl Johan Gate.


Stil sulten i Oslo

Begynder maven at knurre, så er byens madhaller det perfekte sted at stille sulten. Det populære Vippa har åbent hele året, og her kan du smage alverdens lækkerier og kolde drinks tæt på kajen. I centrum af byen ligger desuden Mathallen Oslo, der er et indendørs marked med mere end 30 specialbutikker og madsteder fra hele verden. God fornøjelse.


BILLEDER FRA COPENHELL 2017

Klik på billederne for større udgave

 

DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​