MetalCruise på Oslobåden

For første gang nogensinde afholdes MetalCruise på Oslobåden i samarbejde med COPENHELL! Det længste og vildeste COPENHELL Metal Cruise nogensinde finder sted den 27.-29. oktober 2017. Programmet om bord vil afspejle ånden fra COPENHELL med hårde rock- og metalbands samt flere af de spændende siteshows, der skaber den helt unikke COPENHELL-stemning. Bemærk: Der er kun sat 250 billetter til salg.

Scenen indtages af blandt andet de svenske dødsmetal-giganter ENTOMBED A.D. samt danske BERSÆRK og BAEST, der begge har henrykket både publikum og anmeldere med orkankoncerter på henholdsvis COPENHELL 2016 og 2017.

MetalCruise på Oslobåden

  • Oplev COPENHELL og den helt fantastiske stemning til søs
  • Musik og fest til køjen kalder
  • 2 overnatninger om bord og en dag i Oslo

​Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.
Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

Det praktiske

Turen starter i København med afgang d. 27. oktober kl. 16.30 (boarding lukker kl. 16.15). Næste morgen ankommer man til Oslo kl. 9.45. Her har man mulighed for at opleve Oslo på egen hånd eller købe billet til Black Metal-sightseeing, som du kan læse mere om længere henne. Senere amme dag kl. 16.30 sejler skibet tilbage mod København (boarding lukker kl. 16.15. Næste morgen ankommer man til København kl. 9.45.

Underholdning

Der sørges desuden for udfordringer til de små grå undervejs med en musikquiz, som vil afprøve gæsternes viden om alt inden for de hårde musikgenrer. Efterfølgende kan man nulstille sig med den berygtede beerbanger, og der vil blive festet til langt ud på natten med nogle af COPENHELLs DJ’s.

Mere information om MetalCruise

Black Metal-Sightseeing

Som noget helt eksklusivt kan COPENHELL også tilbyde en begrænset gruppe på kun 50 cruisegæster en helt unik Black Metal-sightseeingtur med bus rundt i Oslo. Her blev nogle af de sorteste kapitler i Norges musikhistorie skrevet i starten af halvfemserne med både mord, selvmord og kirkeafbrændinger. Busturen ledes af Anders Odden (Cadaver, Celtic Frost, Satyricon, ORDER) og bringer gæsterne til Holmenkollen Kapell, der er blevet genopbygget efter branden i 1992, og til NESEBLOD RECORDS, som i dag ligger, hvor Øystein Aarseth, også kendt som ”Euronymous”, havde sin pladebutik Helvete, hvor den tidlige norske black metal-scene startede.

Black Metal-busturen afgår fra DFDS-kajen i Oslos havn kl. 11:00 den 28. november og vender tilbage til samme sted kl. 13:30 – med mulighed for at stå af i indre Oslo kl. 13:15.

Bestil din bustur

BILLEDER FRA COPENHELL 2017

Klik på billederne for større udgave

 

DFDS er Verdens førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebranchens "Oscars" nemlig World's leading ferry operator 2016.
I 2016 vandt vi desuden Europe's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​