MetalCruise 26.-28. oktober

Heavy Metal, dødsmetal eller aggressiv undergrundsmusik? Kært barn har mange navne, og snart kan du igen headbange til hårde guitarriffs og grænseløse tekster på Oslobåden. Vi gentager nemlig successen fra sidste år og afholder MetalCruise 2018 i samarbejde med COPENHELL.

I løbet af 2 koncertdage 26.- 27. oktober forvandles Oslobåden til et 'flydende helvede' til søs. Her bringes den brutale metalmusik til live med energiske bands og et utrætteligt publikum, der fester i ægte COPENHELL-stil.
Glæd dig til årets vildeste musikfest med beerbanging, mosh pits og crowdsurfing på Oslobåden. Programmet offentliggøres løbende.

MetalCruise på Oslobåden

  • Oplev heavy metal-koncerter og COPENHELL-stemning til søs
  • Musik og fest til langt ud på natten
  •  Øl, venner & hård metal
  • 2 overnatninger om bord på Oslobåden og én dag i Oslo
​Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.
*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.

BILLEDER FRA COPENHELL 2017

Klik på billederne for større udgave

 

DFDS er Europas Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2017. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2017​​​​​​