MetalCruise 26.-28. oktober

MetalCruise er nu UDSOLGT !

Seks bands klar til at sætte sejl med COPENHELL Metal Cruise 2018

Fredag den 26. oktober lægger COPENHELL Metal Cruise 2018  fra kaj i København og starter en skælvende hård rock- og metalfest i selskab med TROLLFEST, HELHORSE, ARTILLERY, BOKASSA, DEAD LORD og XENOBLIGHT! Det er lykkedes for os at finde plads til en håndfuld ekstra gæster, og vi genåbner derfor billetsalget for dem, der ikke nåede at sikre sig plads i første omgang.

Heavy Metal, dødsmetal eller aggressiv undergrundsmusik? Kært barn har mange navne, og snart kan du igen headbange til hårde guitarriffs og grænseløse tekster på Oslobåden. Vi gentager nemlig successen fra sidste år og afholder MetalCruise 2018 i samarbejde med COPENHELL.

I løbet af 2 koncertdage 26.- 27. oktober forvandles Oslobåden til et 'flydende helvede' til søs. Her bringes den brutale metalmusik til live med energiske bands og et utrætteligt publikum, der fester i ægte COPENHELL-stil.
Glæd dig til årets vildeste musikfest med beerbanging, mosh pits og crowdsurfing på Oslobåden. Programmet offentliggøres løbende.

MetalCruise på Oslobåden

  • Oplev heavy metal-koncerter og COPENHELL-stemning til søs
  • Musik og fest til langt ud på natten
  •  Øl, venner & hård metal
  • 2 overnatninger om bord på Oslobåden og én dag i Oslo
​Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.
*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.

Kongerne af ægte norsk balkan-metal fra TROLLFEST er som skabt til vores krydstogt med deres festlige og farverige show, der konstant balancerer på grænsen mellem det geniale og det dybt vanvittige. Det er skørt og fjollet – men tag ikke fejl: Det er også virkeligt effektiv og velspillet folk-metal, som sætter gang i en allerhelvedes vild fest.
 
Danske HELHORSE har længe været en darling i rock- og metalkredse, og de er selvskrevne på årets krydstogt. De har flere gange bevist på COPENHELL, at de kan skabe virkeligt store koncertoplevelser og engagere publikum som få andre bands, og det bliver en stor oplevelse at opleve deres beskidte, tunge lyd på en meget mindre scene.
 
De gode, gamle drenge fra den danske metalinstitution ARTILLERY stempler ind på COPENHELL Metal Cruise med deres energiske og fræsende thrash-metal. Bandet er netop gået i gang med at producere et nyt album, og hvis I råber højt nok, giver de måske en eksklusiv forsmag på det.
 

BOKASSA fra Norge spiller noget så særpræget som punk-rock og hardcore kombineret med stoner-rock. Deres vilde ”stonercore” rammer nerven lige på og hårdt med groovy riffs, medrivende gang vocals og ubændig energi. Det er ikke for ingenting, at de er Metallica-trommeslageren Lars Ulrichs yndlingsband lige nu.
 
Svenske DEAD LORD leverer fængende og forrygende retro-syrerock gennemsyret af velskrevne sange, lirede guitarsoli og tonsvis af attitude. Husk cowboystøvlerne og luftguitaren til denne koncert, for den bliver medrivende som bare pokker.
 
Det nye danske ekstremmetalband XENOBLIGHT blev dannet sidste år og har allerede udgivet et hårdt og overbevisende debutalbum, som smager af meget mere. Forvent en knusende hård koncert fra et toptændt band med sangerinden Marika Hyldmars dæmoniske vokal i spidsen.
 
Ud over seks hårde bands serverer Christian Beyer og Michael Denner også deres populære COPENHELL Metal Quiz for jer, hvor I får chancen for at blænde alt og alle med jeres uudtømmelige viden om hård musik.

BILLEDER FRA COPENHELL 2017

Klik på billederne for større udgave

 

DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2018. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​