Johnny Logan på Oslobåden

Glæd dig til kendte klassikere og god stemning når selveste Johnny Logan træder på scenen d. 5 juni om bord i Sky Club. I rejser afsted fra København d. 4. juni kl. 16.30 og ankommer til Oslo dagen efter kl 9.45. Efter en dejlig dag i Oslo sejler vi mod København kl 16.30 igen. Se programmet og læs mere om koncerten og underholdningen nedenfor.

Dette får du

  • Unik koncertoplevelse til søs
  • Tid til afslapning og selvforkælelse
  • 2 overnatninger om bord og en dag i Oslo

​*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


Artister og samarbejdspartnere

I samarbejde med den norske radiostation Radio Metro, har vi sammensat et underholdende cruise hvor du får en koncertoplevelse på nært hold, underholdning og en DJ som sørger for at du kommer i feststemning efter koncerten.

Koncertprogram

Koncerten finder sted på hjemrejsen d. 5. juni 2018. Vi anbefaler at resevere bord på forhånd i den restaurant der ønskes at spise i inden koncerten. Resevér bord når du booker rejsen.

16.30: Afgang fra Oslo

20.00: 1 times koncert med Johnny Logan i Sky Club

21.30: Pause

22.00: Musik Bingo med Jill Bottolfsen i Sky Club

23.15: Pause

23.30: DJ Ronny tager over i Sky Club


Johnny Logan

​Johnny Logan

På trods af at Johnny Logan egentlig er uddannet elektriker, har musikken domineret hans liv siden han var lille.

Irske Johnny Logan er velkendt i Danmark, og har et stort, trofast publikum her i landet. Vi husker ham specielt for han bidrag til Melodi Grand Prix. Hvem husker ikke vindersangene "What's Another Year" og "Hold Me Now" som begge blev store landeplager.

"Mr. Eurovision" tryller stadig, og er nu ude med et nyt album: "It Is What It Is".

Jill Bottolfsen

 Jill Bottolfsen

Jill Bottolsen er kendt fra Radio Metro, og har arbejdet med radio i næsten 30 år. "Radiolegenden" er blid men sprudlende på samme tid og sender dagligt fra radioen. 

Jill har også tidligere arbejdet som programleder på forskellige populære norske programmer på TV2 og TV3 som fx "Hugos Hule" og "Blind Kjærlighet".

Nu glæder Jill sig dette cruise, og udtaler på norsk: "Vi skal kose oss med Johnny Logan, dans og moro"!

Dj Ronny

DJ Ronny

Hans radiokarierre startede med at lave kaffe på Radio City i den norske by Askim. Snart fik han dog ansvaret for Top 30-udsendelserne og efter at have arbejdet på flere radiostationer, havnede han på Radio Metro, hvor han nu er musikchef.

Ronny er glad for at underholde og hygger sig i sociale sammenhænge. Han glæder sig til at møde alle jer der skal med på cruise med Johnny Logan.

Vi glæder os også!

Karl Johan Gate med udsigt til slottet. Foto: VisitOsloOplev Oslo

På vores minicruises kan I opleve Oslo i de små 7 timer, skibet ligger ved kaj.

Gå en tur på havnen, hvor I kan se det spektakulære operahus og rejebådene, der ligger til ved Rådhus-brygga (undtagen søndag og mandag). Køb nykogte rejer, og pil selv frokosten!

Shoppingstrøget, Karl Johan Gate, er bestemt også et besøg værd samt det smukke Kongelige slot for enden af den hyggelige gade.  

Hent Oslo City App og få mest muligt ud af tiden i den norske hovedstad.

Opdag Oslo

Pearl Seaways i OslofjordenForkælelse på Oslobåden

Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser. Der er masser af aktiviteter om bord.

Besøg en af skibets hyggelige restauranter, og nyd en skøn middag midt på havet. Tag på vinbar, kasino (findes kun på Pearl Seaways), diskotek eller tag på shoppingtur i Tax Free Shoppen, og køb lige, hvad I mangler.

Ej at forglemme, er der også Bubble Zone, hvor I finder både pool-område og wellness.

God fornøjelse!

Om bord på Oslobåden

Forsmag på et MiniCruise 

Klik på billederne for større udgave

 


DFDS er Europas og Verdens førende Færgeoperatør 2017​​


Vi er Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2017 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2017. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​