MiniCruise med Georg Julin

Alle Roskilde Avisens læsere har nu chancen for at opleve en unik rejse til Oslo i selskab med Georg Julin. D. 27. november kan du gå om bord på Oslobåden til et skønt MiniCruise fra København til Oslo.
Velankommet til Oslo efter en hyggelig aften til søs, vil Georg Julin tage dig på en guidet bustur rundt til en perlerække af gemte skatte i den norske hovedstad. Herefter vender I tilbage til skibet, hvor Georg Julin og hans kone, Tamara, vil være vært ved et spændende foredrag omkring ”Den Fjerde Alder” og hvordan den leves på bedste vis.

Glæd dig til:
 • 2 nætter i standardkahyt med havudsigt
 • 3,5 timers guidet bustur i Oslo
 • Stor julebuffet inkl. 1 drik og morgenbuffet i restaurant 7 Seas både på ud- og hjemrejsen
 • Afslapning, samvær og et motiverende foredrag om ”Den Fjerde Alder”

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


Program for turen

23. Oktober 2018

 • 16:00 Check in
 • 16:30 Afgang fra København
 • 17:00-18:00 Velkommen i konferencen v/Georg Julin (Vi viser filmen og du sætter et par ord på dagen i Oslo)
 • 18:30 Restaurant /Seas, DinnerBuffet

24. Oktober 2018

 • 07:00-09:45 Morgenbuffet i Restaurant 7Seas
 • 09:45 Ankomst i Oslo
 • 10:30 Afgang med bus fra kajen i Oslo. Vi besøger spændende seværdigheder i Oslo med Georg Julin som guide.

Frokost er på egen hånd. Mere detaljeret program udleveres på afrejsedagen.

 • 15:00 Afgang tilbage til skibet
 • 16:00 Check in
 • 16:30 Afgang fra Oslo
 • 17:00-18:30 Foredrag Den 4. alder v/Tamara og Georg Julin

Georg Julin

Georg Julin

Georg Julin er en kendt vært, foredragsholder og rejselysten eventyrer. Han har en stor erfaring med oplevelsesøkonomi og ældre i Danmark, og han brænder virkeligt for kombinationen af de to.
Heraf udspringer også hans betragtninger om ”Den Fjerde Alder”, der fokuserer på de ekstra år, som forskerne i dag siger, at 60+ generationen vil opnå, og netop hvordan de år leves bedst muligt.
Læs mere om ”Den Fjerde Alder” nedenfor.
Tax free shopping

MiniCruise til Oslo

Nyd den friske efterårsluft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser. På skibet finder du masser af aktiviteter og underholdning for alle aldre, så der er ingen tid til at kede sig. Om bord kan du besøge Tax Free shoppen eller BubbleZone, og med 2 dage til søs er der tid til at nyde den smukke udsigt, lækre middage og samvær med dem, du holder af.
Om bord på Oslobåden
Julebord

7 Seas Julebuffet

Oplev et stort udvalg af lækre, hjemmelavede retter, kreeret af lokale råvarer fra mindre producenter. Traditionen tro kan du fra november glæde dig til vores store julebuffet, der består af et bredt udvalg af både danske og norske julespecialiteter, der med garanti får tænderne til at løbe i vand og bringer dig i ægte julestemning om bord.
morgenbuffet

7 Seas morgenbuffet

Start dagen med en dejlig morgenbuffet i restaurant 7 Seas, mens du nyder indsejlingen i Oslo eller København. Morgenbuffeten består af mange forskellige hjemmelavede brød og rundstykker, pålæg, wienerbrød, røræg, pandekager, pølser, oste, yoghurt, og frugt. Hertil finder du forskellige slags juice samt kaffe og te.

”Den Fjerde Alder”

I dag lever vi længere end vi gjorde for få år tilbage, og når vi går på pension, har vi ofte stadig mange år foran os – år der kan og skal leves til det fulde. Til det har de fleste af os hørt om den tredje alder. Den beskriver tiden frem til vi er midt eller sidst i 70’erne. Men i dag lever vi meget længere - i gennemsnit faktisk 21 år længere end vores forældre – så vi har jo en reel mulighed for at skabe et ”nyt” liv - også efter vi er gået på pension.
”Den fjerde alder” beskriver således den alder, der kommer efter, og hvor vi alle har et ansvar for at leve den sidste del af livet bedst muligt. Det kræver et valg, der kan indebære en ændret livsstil og øget livskvalitet. Det gælder både i forhold til motion og bevægelse, kost, oplevelser, sjæl og legeme, jura og økonomi, og den mentale omstilling.

Med Georg Julin og hans kone, Tamara, kan du få et unik indblik i ”Den Fjerde Alder”. Her kan du få ideer og anbefalinger til, hvordan du omprioriterer din livsstil og allerede i din tredje alder gør dig overvejelser om, hvordan din fjerne alder skal leves. Hvad vil du bruge de ekstra år til, har du helbred og økonomi til et leve det liv, du gerne vil og hvad kan du gøre for at vedligeholde, eller måske endda øge, din livskvalitet dine sidste år?

Shopping på Karl Johans Gate

Oplev skønne Oslo

Sightseeing i Oslo starter allerede om bord. Nyd indsejlingen fra dækket, herfra har du flot udsyn til flere af Oslos seværdigheder: Holmenkollen skihoptårn, Operaen, Akershus Fæstning, Rådhuset og Aker Brygge.

Opdag Oslo


Skibet lægger til centralt i Oslo; det tager kun 10-15 minutter at gå til Operaen eller Rådhuset. Shoppingstrøget i centrum, Karl Johan Gate, og slottet ligger også bare en lille gåtur væk. I det hele taget nås mange seværdigheder og områder i Oslo til fods. Oplev den stemningsfyldte norske hovedstad med DFDS Seaways på et MiniCruise.

Opdag Oslo