ROCKCRUISE med Dodo & the dodos 

MiniCruise d. 2.- 4. december 2019 inkl. koncert med Dodo & the Dodos

Når man taler om danske evergreens, falder snakken straks på Dodo & the Dodos. Med omkvæd som alle synger med på og musik, som ingen kan stå stille til, er Dodo & the Dodos selvskrevet på spillelisten til enhver fest.

Dodo & the Dodos er en af dansk pops ypperste ambassadører. Derfor har vi inviteret dem om bord på Oslobåden d. 2. december 2019 til årets danske dansefest til søs. Kridt danseskoene, tag din ven under armen og glæd dig til at opleve 30 års danske ballader, som ”Vågner i natten”, ”Sømand af verden” og mange flere.

Bestil dit MiniCruise koncert i dag, og glæd dig til to nætter på skibet, en unik koncertoplevelse og masser af julehygge i den norske hovedstad.  

MiniCruise inkl. koncert til Oslo

  • To overnatninger på Oslobåden
  • Mere end 6 timers efterårshygge i Oslo
  • Koncert med Dodo & the Dodos
  • Tax free-shopping, middag med havudsigt og samvær i maritime omgivelser 
Bemærk! Begrænset antal billetter.

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


​Oplev Dodo & the Dodos

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & the Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet.
Dodo & the Dodos er en af dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end bare et band, har Dodo & the Dodos stået på snart alle scener i Danmark. Vi glæder os meget til, at de nu kommer om bord på Oslobåden og starter op under den største dansefest til søs.


 

​Praktiske oplysninger

Koncerten er på udrejsen d. 2. december 2019, for de gæster der har købt MiniCruise inkl. koncertbillet.
Vi anbefaler at resevere bord på forhånd i den restaurant der ønskes at spise i inden koncerten. Resevér bord når du booker rejsen.

16.30: Afgang fra København

21.00: Koncert med Dodo & the Dodos i Columbus Night Club (dørene åbner kl. 20:00).


 


 

Om bord på Oslobåden

En god madoplevelse gør en vellykket rejse, og en hyggelig middag kan virkeligt sætte stemningen for en god aften. Vi har gjort det nemt for dig at besøge vores lækre aftenbuffet i 7 Seas inden koncerten, men skulle du fristes af vores andre restauranter om bord, kan du læse lidt mere her.
På Oslobåden finder du et stort udvalg af restauranter, så du kan vælge én lige efter din smag. Skal du starte aftenen med en veltilberedt steak i Explorers Steakhouse, en ægte italiensk pizza i Little Italy, eller måske er du mere til selv at vælge blandt de friske lækkerier fra vores aftenbuffet i 7 Seas? Du kan også forkæle dine smagsløg med skandinavisk gourmet i restaurant Sjø, der er inspireret af den smukke natur, du kan følge gennem vinduet i restauranten, mens vi sejler.
Når maven er fyldt og humøret står højt, kan du snuppe en drink i Navigators bar, eller vælge at gå direkte i Sky Bar og varme op til en forrygende aften i selskab med AQUA. 

Om bord på Oslobåden

Julehygge i Oslo

Når I rejser på MiniCruise, kan I opleve Oslo i de 6 timer, skibet ligger ved kaj. Men faktisk starter jeres sightseeing allerede om bord. Fra tidligt morgen kan I nemlig nyde udsigten til den smukke Oslofjord, som vi langsomt glider forbi i takt med, vi nærmer os den norske hovedstad.
Oslo er en moderne og pulserende by, og midt i det hele ligger havnen omringet af den betagende natur. Fra slutningen af november prydes hovedstaden af julepyntede gader, julehandel og sjove aktiviteter, der sikrer hyggen hos både store og små. Fra midt i november kan du opleve markedet ’Jul i Vinterland’ i Oslo centrum og første søndag i advent tændes julelysene i byen. Frem nytår kan du desuden opleve julekoncerter, teaterforestillinger og masser af juleshopping i byen. Så med et MiniCruise til Oslo er du garanteret masser af varm julestemning i den ellers kolde årstid.

Der er masser at give sig til i Norges land, inden sejlturen igen går tilbage mod København.   

Hent Oslo City App og få mest muligt ud af tiden i den norske hovedstad.

Opdag Oslo

Forsmag på et MiniCruise 

 

Klik på billederne for større udgave

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​