Oplev DJ Gloria på Oslobåden

Den 20. marts indtager den svenske DJ-dronning, Gloria, pladeafspilleren på Oslobåden. Du har nu muligheden for at komme med til denne forrygende dansefest, hvor der både vil blive spillet musik fra 50’erne og frem til i dag. NB! Arrangement er for alle over 50 år, som kan lide god stemning, musik og en svingom på dansegulvet.
Tax-free shopping, god mad og hyggelig feststemning er blot noget af det, der venter dig om bord. På dit Minicruise har du 2 nætter om bord og 6 timer i skønne Oslo, hvor du kan opleve alt det, som byen har at byde på – eller du kan bruge tiden på at varme dansefødderne op til en fantastisk aften med DJ Gloria. 

Glæd dig til et MiniCruise med DJ Gloria
  • Herlig dansemusik og svingom på gulvet til langt ud på natten
  • Musik fra 50’erne og frem til i dag
  • Et oplevelsesrigt MiniCruise med 2 nætter om bord
  • 6 timer i den smukke norske hovedstad

    NB! Bemærk at koncerten med DJ Gloria finder sted på hjemrejsen fra Oslo d. 20. marts, og dit MiniCruise derfor har udrejse fra København d. 19. marts 2019.
​Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.
*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


DJ GLORIA

Madelein "DJ Gloria" Månsson er en sprudlende og energisk kvindelig diskjockey, som spiller for fulde huse i flere af Sveriges mest populære natklubber. Derudover er hun Sveriges (måske endda verdens) ældste kvindelige DJ. Gloria uddannede sig til diskjockey i en alder af 64 år, og hun er en af initiativtagerne til Sveriges første disko for de 50+ årige. Når hun sætter skiverne på, strømmer folk til dansegulvet. Her kan man nemlig nyde og danse til musik fra 50'erne og frem til i dag, indenfor både disko, rock, latin og soul.

Husk legitimation – det kan jo være, at dørmanden synes, du ser for ung ud til at komme ind. Denne koncert er forbeholdt danseglade gæster i deres bedste alder, og du skal være fyldt 50 år for at deltage.

Hygge på Aker BryggeOplev skønne Oslo

Hygge i storbyen
Gør lidt ekstra ud af dit MiniCruise til Oslo. Mens skibet ligger til kaj, har du nemlig 6 timer til at udforske den norske hovedstad. Tiden kan du bruge på at opleve Oslo hyggelige byrum, skabe kulturelle oplevelser og nyde de gode shopping-muligheder.
 
Nyd den smukke udsigt fra Akershus Fæstning, eller en gåtur gennem slotparken. Hvis du trænger til lidt at varme dig på, kan du passende snuppe en kop kaffe, mens du lægger et besøg forbi det populære shoppingstrøg, Karl Johan Gate. Gaden er den pulserende kerne i Oslo centrum, og det er en smuk oplevelse at bevæge sig gennem de historiske bygninger, restauranter og butikker, der strækker sig hele vejen fra Jernbanetorget til byens smukke kongelige slot.

besøg oslo

Pearl Seaways i Oslofjordenforkælelse på Oslobåden

Nyd en bid mad før koncerten
Dørene til Sky Club åbner kl. 21.30, så husk at bestille bord i vores restauranter i god tid, så du er klar til koncertens start.
I vores buffet finder du et stort udvalg af både varme og kolde retter, og du kan smage på lidt af alt dét, du bedst kan lide. I Explorers Steakhouse kan du nyde en førsteklasses bøf med dejlig tilbehør, mens vi i vores nye restaurant Sjø serverer lette og lækre retter baseret på skandinaviske råvarer. Ønsker du i stedet at nyde italienske pizza- og pastaretter, præcis som de laves i Italien, så skal du lægge et besøg forbi Little Italy. Bemærk venligst at det ikke er muligt at bestille bord i denne restaurant.

Tax Free Shop
Tax free-butikken er fuld af gode efterårstilbud! Her finder du tøj, tilbehør, ting til hjemmet og de klassiske toldfrie varer som kosmetik og slik. Gør et kup, og lad dig friste af de gode tilbud!

  

DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2018. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​