ROCKCRUISE med AQUA

MiniCruise d. 12.-14. november 2019 inkl. koncert med AQUA
Siden 90’erne har AQUA stået for nogle af verdens største hits som ’Barbie Girl’ og ’Around the World’. Aqua er kilden til 90’ernes nostalgi og fantastisk popmusik, hvor intet er for vildt, for skævt eller for meget. Bandet har turneret i alverdens lande, og nu vender Aqua tilbage i deres rette element med koncert på havet!

Så invitér dine bedste venner med på en magisk musikrejse gennem tiden, når AQUA giver koncert på Oslobåden d. 12. november 2019.

Bestil dit MiniCruise inkl. koncert i dag, og glæd dig til to nætter på skibet, en unik koncertoplevelse og efterårshygge i den norske hovedstad.  

MiniCruise inkl. koncert til Oslo

  • To overnatninger på Oslobåden
  • Mere end 6 timers efterårshygge i Oslo
  • Koncert med AQUA
  • Tax free-shopping, middag med havudsigt og samvær i maritime omgivelser 
Bemærk! Begrænset antal billetter.

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


​AQUA-koncert til søs

Den norsk/danske popgruppe er for mange fans symbolet på drømme, der overgår den vildeste fantasi. AQUA står bag 90’ernes største pophits, og bandets sange er efterhånden blevet allemandseje. Hvem kan ikke nikke ’ja’ til at have sunget med på sange som ’Barbie Girl’, ’Dr. Jones’, ’Cartoon Heroes’ og mange flere? Med mere end 33 millioner solgte plader er AQUA den mest sælgende danske musikgruppe nogensinde.
AQUA består i dag af Lene Nystrøm (vokal), René Dif (vokal) og Søren Rasted (keyboard), mens det oprindelige fjerde medlem, Claus Norreen, ikke længere er med i gruppen.
MiniCruise d. 12. november, er I garanteret en fantastisk fest og unik koncertoplevelse, når Aqua gæster Oslobåden med en intim koncert for de heldige gæster. Glæd dig til en skøn getaway inkl. to nætter på skibet, live koncert og en dag med efterårshygge i den norske hovedstad. 

​Praktiske oplysninger

Koncerten er på udrejsen d. 12. november 2019, for de gæster der har købt MiniCruise inkl. koncertbillet.
Vi anbefaler at resevere bord på forhånd i den restaurant der ønskes at spise i inden koncerten. Resevér bord når du booker rejsen.

16.30: Afgang fra København

21.00: Koncert med AQUA i Columbus Night Club (dørene åbner kl. 20:00).

​Alt det bagom AQUA

Bandet startede tilbage i 1994 og udgav sit første album ”Aquarium” i 1997. Efter 6 kæmpehits, stor succes på den internationale scene og koncerter i hele verden, gik bandet tilbage i studiet for at producere musik i 1999. Det blev til albummet ”Aquarius”, der blev udgivet i 2000. I kølvandet herpå fulgte 5 singler og endnu en verdensturné. Aqua tiltrak respekt for det store musikimperium, de havde formået at opbygge på blot få år, men i 2001 valgte bandet dog at holde en pause fra alle koncerterne. 
I 2008 fandt Aqua-medlemmerne dog sammen igen og begyndte så småt at turnere i Danmark. Her gik de også tilbage i studiet og begyndte at producere ny musik, der bl.a. blev til hit-singlerne ”Back to the 80’s” og ”My Momma Said”. I 2010 holdte bandet pause fra koncerterne og fokuserede i stedet på deres nye album, ’Mehalomania’, der blev udgivet i 2012. Siden da har Aqua afholdt adskillige fester og koncerter og bandet turnerer igen i hele verden. Nu er tiden kommet til Oslobåden, og vi glæder os meget til at byde både dem og jer velkommen om bord. 
 


 

Om bord på Oslobåden

En god madoplevelse gør en vellykket rejse, og en hyggelig middag kan virkeligt sætte stemningen for en god aften. Vi har gjort det nemt for dig at besøge vores lækre aftenbuffet i 7 Seas inden koncerten, men skulle du fristes af vores andre restauranter om bord, kan du læse lidt mere her.
På Oslobåden finder du et stort udvalg af restauranter, så du kan vælge én lige efter din smag. Skal du starte aftenen med en veltilberedt steak i Explorers Steakhouse, en ægte italiensk pizza i Little Italy, eller måske er du mere til selv at vælge blandt de friske lækkerier fra vores aftenbuffet i 7 Seas? Du kan også forkæle dine smagsløg med skandinavisk gourmet i restaurant Sjø, der er inspireret af den smukke natur, du kan følge gennem vinduet i restauranten, mens vi sejler.
Når maven er fyldt og humøret står højt, kan du snuppe en drink i Navigators bar, eller vælge at gå direkte i Sky Bar og varme op til en forrygende aften i selskab med AQUA. 

Om bord på Oslobåden

Efterårshygge i Oslo

På et MiniCruise har du mere end 6 timer til at udforske den norske hovedstad, og særligt i efteråret tager byen sig godt ud.
Oslo er en moderne og pulserende by, og midt i det hele ligger havnen omringet af den betagende natur. Med en gåtur langs kajen ved Aker Brygge kan du derfor nyde den friske luft ved vandsiden og det moderne Operahus, mens et besøg i Vigelandsparken giver dig mulighed for at opleve efterårsnaturen, så langt øjet rækker.
  
Oslo er også kendt for sit store udvalg af spændende kulturoplevelser. Tillader vejret ikke ophold udenfor, så kan alle kunstelskere i stedet nyde de smukke værker på Nationalmuseet, Munchmuseet eller en af byens andre gallerier.

Vil I opleve lidt af det «nye» Oslo, så sæt kursen mod Sørenga: Oslos hippe område ved vandet. Halvøen strækker sig ud i Oslofjorden, og her kan I opleve byens moderne design og arkitektur og mix af kulturer. 

Der er masser at give sig til i Norges land, inden sejlturen igen går tilbage mod København.   

Hent Oslo City App og få mest muligt ud af tiden i den norske hovedstad.

Opdag Oslo

Forsmag på et MiniCruise 

 

Klik på billederne for større udgave

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​