ROCKCRUISE med Anders Blichfeldt

MiniCruise d. 26.-28. november 2019 inkl. intim julekoncert med Anders Blichfeldt
En af den danske musikscenes største talenter gæster Oslobåden – og du er inviteret med!
Vi kender ham fra bandet ’Big Fat Snake’, hvor han synger sange som ”Bonsoir Madame” og ”No Peace Like in Heaven”.  Han har udgivet hele tre soloalbums, arbejdet med de bedste kunstnere indenfor dansk musik og er netop nu aktuel i programmet ’Toppen af Poppen’.
Ja, succeserne for Anders Blichfeldt er mange, og d. 26. november kan du opleve ham i et show til søs.
Her ledsages han af Linda Andrews og Martin Jønsson, så du kan nyde en intim koncertoplevelse, hvor julen, glæden ved musikken og livet er i centrum. 

Bestil din rejse i dag, og glæd dig til et skønt MiniCruise inkl. to nætter på Oslobåden, en unik koncertoplevelse og efterårshygge i den norske hovedstad. 

MiniCruise inkl. koncert til Oslo

  • To overnatninger på Oslobåden
  • Mere end 6 timers efterårshygge i Oslo
  • Koncert med Anders Blichfeldt
  • Tax free-shopping, middag med havudsigt og samvær i maritime omgivelser 
Bemærk! Begrænset antal billetter.

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


​Intim julekoncert

Når Anders Blichfeldt gæster Oslobåden, så kommer han ikke alene. Han ledsages nemlig af gospelsangerinden, Linda Andrews, der vandt X-factor i 2009 og siden har haft en imponerende solokarriere, og af pianisten Martin Jønsson, der har det musikalske overblik og akkompagnerer med piano og orgel.
På Oslobåden vil den musikalske trio skabe rammerne om en intim julekoncert med klassiske julesange, gospel, blues og rock’n roll. Musikken kombineres løbende med julehistorier, der kommer helt tæt på og med garanti vil give anledning til grin, hjertevarme og julestemning om bord. 
Bestil dig billet i dag og glæd dig til en festlig koncert hvor julen, varmen, glæden ved musikken og livet er i centrum.

​Praktiske oplysninger

Koncerten er på udrejsen d. 26. november 2019, for de gæster der har købt MiniCruise inkl. koncertbillet.
Vi anbefaler at resevere bord på forhånd i den restaurant der ønskes at spise i inden koncerten. Resevér bord når du booker rejsen.

16.30: Afgang fra København

21.00: Koncert med Anders Blichfeldt i Columbus Night Club (dørene åbner kl. 20:00).

​Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt er en af Danmarks største musikere. Helt fra barns ben var Anders’ liv fyldt med musik, og i 1990 var han med til at danne gruppen ’Big Fat Snake’. Anders var bandets forsanger og guitarist, og han skrev over halvdelen af deres hits bl.a. ”Female Voices” og ”Bonsoir Madame”. Sideløbende med bandets succes udgav Anders hele tre soloalbums og efter at bandet er gået hver til sit, kan Anders nu opleves som vært på programmet Rockshow på TV2 Charlie og senest i ’Toppen af Poppen 2019’. 
Der er lagt i ovnen til fantastisk koncertoplevelse, når den danske musiker gæster Oslobåden med en hyggelig julekoncert.
Så der er lagt i ovnen til fantastisk koncertoplevelse, når den danske musiker gæster Oslobåden. Her kan du glæde dig til et skønt MiniCruise inkl. to nætter på Oslobåden, live koncert og en dag med efterårshygge i den norske hovedstad. 


 

Om bord på Oslobåden

En god madoplevelse gør en vellykket rejse, og en hyggelig middag kan virkeligt sætte stemningen for en god aften.
På Oslobåden finder du et stort udvalg af restauranter, så du kan vælge én lige efter din smag. Skal du starte aftenen med en veltilberedt steak i Explorers Steakhouse, en ægte italiensk pizza i Little Italy, eller måske er du mere til selv at vælge blandt de friske lækkerier fra vores aftenbuffet i 7 Seas? Du kan også forkæle dine smagsløg med skandinavisk gourmet i restaurant Sjø, der er inspireret af den smukke natur, du kan følge gennem vinduet i restauranten, mens vi sejler.
Når maven er fyldt og humøret står højt, kan du snuppe en drink i Navigators bar, eller vælge at gå direkte i Sky Bar og varme op til en forrygende aften i selskab med Anders Blichfeldt.

Om bord på Oslobåden

Efterårshygge i Oslo

På et MiniCruise har du mere end 6 timer til at udforske den norske hovedstad, og særligt i efteråret tager byen sig godt ud.
Oslo er en moderne og pulserende by, og midt i det hele ligger havnen omringet af den betagende natur. Med en gåtur langs kajen ved Aker Brygge kan du derfor nyde den friske luft ved vandsiden og det moderne Operahus, mens et besøg i Vigelandsparken giver dig mulighed for at opleve efterårsnaturen, så langt øjet rækker.
  
Oslo er også kendt for sit store udvalg af spændende kulturoplevelser. Tillader vejret ikke ophold udenfor, så kan alle kunstelskere i stedet nyde de smukke værker på Nationalmuseet, Munchmuseet eller en af byens andre gallerier.

Vil I opleve lidt af det «nye» Oslo, så sæt kursen mod Sørenga: Oslos hippe område ved vandet. Halvøen strækker sig ud i Oslofjorden, og her kan I opleve byens moderne design og arkitektur og mix af kulturer. 

Der er masser at give sig til i Norges land, inden sejlturen igen går tilbage mod København.   

Hent Oslo City App og få mest muligt ud af tiden i den norske hovedstad.

Opdag Oslo

Forsmag på et MiniCruise 

 

Klik på billederne for større udgave

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​