MiniCruise med ekstra oplevelser inklusiv​​​

​​I 2018 bød vi velkommen om bord til flere spændende events og koncerter på Oslobåden. 
Nyt år, nye musikoplevelser! Glæd dig til at opleve Johnny Logan tæt på, når han giver koncert i foråret 2019. Husk at sikre dig billetter nu.


 

Flere events
Vi kan allerede nu løfte sløret for at der kommer flere events i løbet af året. Endelige datoer og hvilke events det bliver - oplyses så snart at det er klar til at booke.

Så hold øje på facebook eller på siden her.

Følg os på facebook eller tilmeld dig vores email nyhedsbrev for at få besked om andre spændende arrangementer.

Find aktuelle specialtilbud her.

​*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


 

Underholdende Minicruises

Vi afholder mange forskellige typer af cruises til Oslo med forskellige temaer og arrangementer. Hvert år holder vi eksempelvis juleaftenscruise, hvor vi dækker det store julebord og sørger for at pynte det fineste juletræ. Vi sørger for alt det praktiske, det eneste, du skal, er at læne dig tilbage og nyde julehyggen om bord på Oslobåden.

Til nytår pynter vi op til nytårsfest, hvor du kan springe ind i det nye år med nytårsfest på åbent hav. Derudover har vi blandt andet også haft MetalCruise, RockCruises og koncerter med forskellige kendte kunstnere. Vi finder altid på nye og spændende arrangementer, så hold øje med denne side for nye events om bord eller tilmeld dig vores nyhedsmail og få information om nye events og gode tilbud direkte på mail.

Fælles for vores events er, at vi kombinerer et MiniCruise til Oslo med underholdende arrangementer om bord.