​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Sejl på MiniCruise til Norge 

Hos DFDS har vi mange forskellige tilbud til dig, der vil besøge Norge. Vores MiniCruises giver dig rig mulighed for at nyde livet på havet, men også besøge den flotte norske hovedstad, Oslo.
Derudover har vi altid mange eventcruises, der strækker sig lige fra koncerter til foredrag og meget andet. Vil du opleve lidt mere af Oslo, arrangerer vi også MiniCruises med en overnatning i byen. Her kan du bl.a. opleve en operaforestilling i Oslo Operahus og nyde en nat på et nærliggende hotel. Ja, mulighederne er mange. Hvilket Oslo cruise kunne du tænke dig at opleve?

Familie nyder livet på DFDS skibe
 
 
 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Romantisk Minicruise til søs

Nogen gange trænger man til at rive et par dage ud af kalenderen og stikke med kæresten til søs. Og det forstår vi godt! Derfor kan du på Oslobåden nyde et romantisk MiniCruise til Oslo. Her er der fokus på tosomhed, forkælelse og samvær – og I får både champagne, romantisk middag og morgenbuffet til specialpris.

Læs mere om et romantisk Minicruise.

Familie nyder livet på DFDS skibe

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​LUKSURIØST MINICRUISE TIL OSLO

Vil du gerne rejse med ekstra komfort på dit MiniCruise? Intet problem. På Oslobåden tilbyder vi nemlig et LuksusCruise, hvor du rejser i lækker Commodore-kahyt med havudsigt og dobbeltseng – og den overdådige Commodore-morgenbuffet er naturligvis inkluderet i prisen. Nyd udsigten fra kahytten, mens solen går ned og slap af i de smukke omgivelser.

Læs mere om et LuksusCruise.

Dejlige middage for to

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Hold din fest på Oslobåden

Skal din næste fest være lidt ud over det sædvanlige? Så hold den til søs. Hvad enten det er til fødselsdag, konfirmation, sølvbryllup, jubilæum eller en helt anden anledning, så kan du invitere familie og venner på et MiniCruise og en god fest på Oslobåden. Vi står for alt det praktiske, så du blot kan læne dig tilbage og nyde festen.

Læs mere om fest på Oslobåden.

Familie nyder livet på DFDS skibe