​Businesscruise med fly

BusinessCruise med DFDS på Oslobåden giver de optimale rammer for en vellykket konference eller firmaevent. Sejl på BusinessCruise fra København til Norges hovedstad og flyv tilbage. Ét døgn på BusinessCruise sender dig til vands, på land og i luften.

Møder og konferencer på havet
  • Mødelokaler med havudsigt
  • Oplev skibets mange faciliteter
  • Ét døgn til vands, på land og i luften  

Rundvisning om bord

Kunne du tænke dig at se Oslobåden og de faciliteter, den kan tilbyde? Vi arrangerer gerne en personlig rundvisning, hvor du kan se omgivelserne, og få en idé om, hvordan dit arrangement kan holdes. Udfyld kontaktformularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

BusinessCruise

På Oslobåden er mødelokaler og konferenceområdet indrettet i moderne nordisk stil og alle har udsigt over vandet. I de flotte mødelokaler er der Wi-Fi, projectors, whiteboards samt papir og kuglepen, og alle mødelokaler har adgang til Conference Center, hvor der er fri adgang til vand, te og god kaffe.

BusinessCruise med DFDS Seaways er mere end business. Benyt jer af Oslobådens mange faciliteter, hvor I blandt andet kan opleve vinbaren, spise god mad på en af de fire restauranter, benytte spaområdet eller shoppe i den store taxfree-shop. Om aftenen er der livemusik i både Columbus Nightclub og i den engelske pub, så der er rig mulighed for at være social med kollegerne.

Betingelser

Konferencefaciliteter

Mødelokalerne er udstyret med moderne faciliteter og plads til op til 210 deltagere i et auditorium med scene eller mindre mødelokaler til små grupper. De fleste mødelokaler har en fantastisk panoramaudsigt. I konference-loungen er der altid fri adgang til kaffe, te, vand, skønne lænestole og Wi-Fi. Alt dette er selvfølgelig med i prisen for jeres konference, og vi sørger for, at I ikke løber tør.

Vores konference-manager byder jer velkommen og står altid til rådighed, hvis I har spørgsmål eller specielle ønsker og behov. Jeres konference-manager sørger for, at der er styr på alt under konferencen, så I kan koncentrere jer om arbejdet.


Ring til os på +45 33 42 30 05 eller send os en uforpligtende forespørgsel, så tager vi kontakt til dig.

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​