INNOVATION OG IDÉUDVIKLING TIL SØS

Alt skal gå så hurtigt for tiden. Nye ideer og løsninger skal udvikles – og helst på én dag. Men af og til er det godt at sove på det både én og to gange. Derfor har DFDS i samarbejde med en innovationsrådgiver udviklet en metode – ”42 timer sammen” – hvor du og dit team kan løse en udfordring på havet og i innovative omgivelser i dejlige Oslo.

Hvorfor 42 timer? For det første er 42 i følge Douglas Adams (som skrev The Hitchhiker's Guide to the Galaxy) svaret på alt. Men 42 timer er også den tid, I har, fra I går om bord på Oslobåden, til I er tilbage i København. Vi har fundet ud af, at 42 timer er det perfekte tidsrum til at forvandle en udfordring til en innovativ, velfungerende løsning.

På et InnovationsCruise får I:

  • Fuld forplejning om bord på skibet
  • 42 timer sammen til at idéudvikle og komme tættere på hinanden
  • En køreklar plan, der skaber de rette betingelser for innovation, idéudvikling og teambuilding
  • Metoder og værktøjer til brug på cruiset og når I kommer hjem
  • Innovative omgivelser hos en af vores samarbejdspartnere i Oslo (ikke inkluderet i prisen - bookes af jer selv)

Tilmeld dig vores Business nyhedsbrev

​Vil du være blandt de første til at modtage nyheder direkte i din indbakke? Så tilmeld dig DFDS’ nyhedsbrev for virksomheder. Her vil du løbende blive opdateret på nye aktiviteter og aktuelle tilbud på møder, konferencer og firmafester om bord på Oslobåden.

HVORDAN KAN ET INNOVATIONSCRUISE SE UD?

Innovation, idéudvikling og evnen til at frembringe ny viden og nye løsninger er blevet et vigtigt konkurrenceparameter for alle typer af virksomheder og organisationer – store som små, offentlige som private. På et InnovationsCruise med DFDS får I velafprøvede metoder og værktøjer til at udvikle jeres potentiale, og gennem brug af teambuilding og teamudvikling styrker vi jeres samarbejdsevner og kollegiale relationer.

Med en veltilrettelagt plan for jeres 42 timer på et InnovationsCruise får I både tid til at definere og løse jeres udfordring samt styrke samarbejdet og sammenholdet i inspirerende og innovative omgivelser. Det lader sig gøre via en række klart definerede, systematiske og praksisnære opgaver og metoder udviklet i samarbejde med en innovationsrådgiver.

Vi skaber med andre ord optimale rammer for idéudvikling og innovation, og vi gør derigennem jer i stand til at skabe en succes – og gentage den med afsæt i forskellige udfordringer og problemstillinger. Har I specielle behov og ønsker, hjælper vi gerne med at udarbejde og designe et specialtilpasset program.

Sådan kan et InnovationsCruise se ud


INNOVATIVE OMGIVELSER - VORES SAMARBEJDSPARTNERE

657 Oslo

657 Oslo er Norges største kontorfællesskab for kreative industrier og andre med innovative tanker.

Gennem 657 Oslos økosystem faciliterer de brandudvikling, idéudvikling, disruptive innovation, millennial-indsigter og udvikler innovationskoncepter.

Læs mere om 657 Oslo


Kontakt: Sigri Sevaldsen (sigri@657.no)
Priseksempel: Leje af mødelokale, kaffe, vand, the, frugt og delikat fingermad: 7.900 NOK (op til 15 personer).

MESH Norway

MESH er Oslos største innovationshus med mere end 10.000 kvadratmeter fordelt på arbejdspladser, lounger, event-venues samt mad- og drinksbar.

Oplev stemningen i et innovationsfællesskab i byens centrum, mens du arbejder på at løse morgendagens forretningsbehov.

Læs mere om MESH Norway


Kontakt: event@meshnorway.com
Priseksempel: Leje af mødelokale, kaffe, vand, snacks, frokost og mødevært: 12.000 NOK (op til 15 personer).

OHOI

Oslo House of Innovation er en 4.000 kvadratmeter stor bygning, der er beliggende midt i Oslo. Huset er dedikeret til startup-virksomheder og andre med innovative tanker. På loftet finder I et unikt event-space og alt nødvendigt udstyr.

Læs mere om OHOI


Kontakt: Henriette Holmen (henriette@angelschallenge.com)
Priseksempel: Leje af mødelokale, kaffe, frugt, nødder, danskvand og tacos: 6.370 NOK (for 14 personer).


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2018. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​