Hold dagsmøder i inspirerende omgivelser

Bryd hverdagens rutiner og afhold jeres næste møde i Oslobådens konferencecenter. Om bord får kreativiteten frit spil, og I kan lade den maritime atmosfære inspirere jer til at udvikle nye ideer og løsninger.

Kom om bord i seks timer og få alle deltageres uforstyrrede opmærksomhed i vores moderne mødelokaler med havudsigt. I får jeres egen konferencevært tilknyttet, som vil assistere jer i løbet af dagen, og vi sejler først igen kl. 16.30.

Dagsmøde i København
  • Moderne mødelokaler i København
  • Lokaler med plads til 8 - 210 mødedeltagere
  • Næsten alle lokaler har en fantastisk udsigt over havnen

Tilmeld dig vores Business nyhedsbrev

​Vil du være blandt de første til at modtage nyheder direkte i din indbakke? Så tilmeld dig DFDS’ nyhedsbrev for virksomheder. Her vil du løbende blive opdateret på nye aktiviteter og aktuelle tilbud på møder, konferencer og firmafester om bord på Oslobåden.

Pause fra mødet i loungenHold dagsmøde i København

Afhold møder i vores konferencecenter om bord på et af vore skibe. Den maritime ramme giver en god inspiration samt et godt afkast til dagens agenda.

Kom om bord fra kl. 10.15 og få alle deltageres uforstyrrede opmærksomhed i lyse maritime konferencelokaler med panoramaudsigt til havet.

Der er fleksible mødeloklaer med plads til 8 - 210 deltagere. Det spænder fra små grupperum til en central plads med scene og teater siddepladser. Næsten alle lokaler har en fantastisk havudsigt!

Giv deltagerne en sund pause. Grøntsager, tørret frugt & juice.

Møde i inspirerende ømgivelser med fantatisk udsigt. Dagsmøde med havudsigt inkluderer

  • Dagskursus fra kl. 10.15-16.15
  • 2x3 timers leje af mødelokale samt AV-udstyr
  • Drikkevarer og lidt sødt og surt til ganen er med i prisen.
  • Frokostbuffet inkl. 1 glas øl/vin/vand (min. 20 personer)

Prisen er gældende v/min. 8 personer 

Vi sejler først kl. 16.30 så I kan få fuldt udbytte af jeres mødedag mellem 10.15- 16.15.

Rundvisning om bord

Kunne du tænke dig at se Oslobåden og de faciliteter, den kan tilbyde? Vi arrangerer gerne en personlig rundvisning, hvor du kan se omgivelserne, og få en idé om, hvordan dit arrangement kan holdes.

Udfyld kontaktformularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt eller ring til os 33 42 30 05 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​