​Hold jeres møder og konferencer på havet

​Ønsker I at afholde et møde eller en konference, der er lidt ud over det sædvanlige? Så er Oslobåden et spændende alternativ til de traditionelle konferencecentre. 

Her får I ikke blot skønne rammer til både faglige og sociale aktiviteter. I får også en unik og uforglemmelig oplevelse sammen med kollegaerne. 

På havet brydes hverdagens rutiner, og frisk luft og bølgeskvulp kan fremme kreativiteten, ideerne og udviklingen af nye løsninger. De bedste resultater skabes på havet.

AKTUELT TILBUD: Tag afsted i juni, august, september eller oktober, og forkæl alle mødedeltagerne med et gavebevis til et MiniCruise for op til 4 personer uden beregning.  

Hold møder og konferencer på Oslobåden og få:
  • Moderne møde- og konferencelokaler med havudsigt
  • Gode rammer til både faglige og sociale aktiviteter
  • Et bredt udvalg af restauranter med velsmagende menuer og udsøgte vine
  • 6 timer i Oslo
  • En unik og uforglemmeligoplevelse sammen med kollegaerne

Rundvisning om bord

Kunne du tænke dig at se Oslobåden og de faciliteter, den kan tilbyde? Vi arrangerer gerne en personlig rundvisning, hvor du kan se omgivelserne, og få en idé om, hvordan dit arrangement kan holdes.

Udfyld kontaktformularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.


Ring til os på 33 42 30 05 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud. 

Vil du være blandt de første til at modtage aktuelle tilbud og nyheder om møder, konferencer og firmafest på Oslobåden? Så kan du til hver en tid tilmelde dig DFDS' nyhedsbrev for virksomheder.  ​

BusinessCruise

På Oslobåden er mødelokaler og konferenceområdet indrettet i moderne nordisk stil, og alle har udsigt over vandet. I de flotte mødelokaler er der Wi-Fi, projectors, whiteboards samt papir og kuglepen, og alle mødelokaler har adgang til Conference Center, hvor der er fri adgang til vand, te og god kaffe.

BusinessCruise med DFDS Seaways er mere end business. Benyt jer af Oslobådens mange faciliteter, hvor I blandt andet kan opleve vinbaren, spise god mad på en af de fire restauranter, benytte spaområdet eller shoppe i den store taxfree-shop. Om aftenen er der livemusik i både Columbus Nightclub og i den engelske pub, så der er rig mulighed for at være social med kollegerne.

Vi hjælper til med planlægningen

I en travl hverdag er det vigtigt, at det er let for dig at arrangere. Det hjælper vi dig med. Vælg blot dato for jeres arrangement, og oplys det antal personer, I forventer at blive. Vores erfarne medarbejdere, skræddersyr et arrangement, der passer din virksomsheds behov, og vi hjælper fra start til slut, så jeres BusinessCruise bliver en succes.

Betingelser

Konferencefaciliteter

Mødelokalerne er udstyret med moderne faciliteter og plads til op til 210 deltagere i et auditorium med scene eller mindre mødelokaler til små grupper. De fleste mødelokaler har en fantastisk panoramaudsigt. I konference-loungen er der altid fri adgang til kaffe, te, vand, skønne lænestole og Wi-Fi. Alt dette er selvfølgelig med i prisen for jeres konference, og vi sørger for, at I ikke løber tør.

Vores konference-manager byder jer velkommen og står altid til rådighed, hvis I har spørgsmål eller specielle ønsker og behov. Jeres konference-manager sørger for, at der er styr på alt under konferencen, så I kan koncentrere jer om arbejdet.

Bryd rutinerne og sæt teambuilding på agendaen

Ifølge hjerneforsker Morten Storm Overgaard kan en udfordring af vores rutiner fremme kreativiteten og udvikle nye løsninger for virksomheden. På havet brydes hverdagens rutiner. Tag et break i mødedagen, og sæt teambuilding på jeres agenda. Vi tilbyder mange udfordrende og sociale aktiviteter både om bord på skibet og i Oslo.


​​

Ring til os på +45 33 42 30 05 eller send os en uforpligtende forespørgsel, så tager vi kontakt til dig.


Rejsebetingelser i forbindelse med dit gruppearrangement. Rejsebetingelser


DFDS er verdens førende færgeoperatør 2015​​

DFDS har vundet flere af rejsebranchens ærefulde priser, den internationale rejsebranches ”Oscar”, World Travel Award som The Europe’s Leading Ferry Operator og den danske rejsebranches ”Bodil”, Danish Travel Awards som Bedste passagerrederi der sejler mellem Danmark og udlandet.
Awards​​​​​​