​Hold jeres møder og konferencer på havet

Ønsker I at afholde et møde eller en konference, der er lidt ud over det sædvanlige? Så tag Oslobåden fra København, og oplev et spændende alternativ til de traditionelle konferencecentre. Udover fleksible mødelokaler og auditorier med plads fra 2 til 210 deltagere, får I en engageret konferencemanager og en fantastisk udsigt til hav og kyst, der hele tiden ændrer sig.

Hold møder og konferencer på Oslobåden og få:
  • Moderne møde- og konferencelokaler med havudsigt
  • Engagerede og erfarne konferencemanagerere til jeres rådighed
  • En hyggelig lounge med kolde og varme forfriskninger
  • Et bredt udvalg af restauranter med velsmagende menuer og udsøgte vine
  • Mulighed for både afslapning, underholdning og teambuilding
  • Overnatning om bord og seks timers oplevelser i Oslo

Tilmeld dig vores Business nyhedsbrev

​Vil du være blandt de første til at modtage nyheder direkte i din indbakke? Så tilmeld dig DFDS’ nyhedsbrev for virksomheder. Her vil du løbende blive opdateret på nye aktiviteter og aktuelle tilbud på møder, konferencer og firmafester om bord på Oslobåden.

Oslobådens flydende konferencecenter byder på skønne rammer til både faglige og sociale aktiviteter, der sikrer jer en unik og uforglemmelig oplevelse sammen med kollegaerne. På havet brydes hverdagens rutiner, og frisk luft og bølgeskvulp fremmer kreativiteten, ideerne og udviklingen af nye løsninger. De bedste resultater skabes på havet.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 33 42 30 05 eller send en forespø​rgsel for at høre mere og få et uforpligtende tilbud. 

Kunne du tænke dig at se Oslobåden og de faciliteter, vi kan tilbyde? Vi arrangerer gerne en personlig rundvisning, hvor du kan se omgivelserne, og få en idé om, hvordan dit arrangement kan holdes. Udfyld kontaktformularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

Rejsebetingelser i forbindelse med dit gruppearrangement.

DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​