​Hold jeres møder og konferencer på havet

​Ønsker I at afholde et møde eller en konference, der er lidt ud over det sædvanlige? Så er Oslobåden et spændende alternativ til de traditionelle konferencecentre. Her I skønne rammer til både faglige og sociale aktiviteter, og en unik og uforglemmelig oplevelse sammen med kollegaerne.

På havet brydes hverdagens rutiner, og frisk luft og bølgeskvulp kan fremme kreativiteten, ideerne og udviklingen af nye løsninger. De bedste resultater skabes på havet.

Hold møder og konferencer på Oslobåden og få:
  • Moderne møde- og konferencelokaler med havudsigt
  • Gode rammer til både faglige og sociale aktiviteter
  • Et bredt udvalg af restauranter med velsmagende menuer og udsøgte vine
  • 6 timer i Oslo
  • En unik og uforglemmeligoplevelse sammen med kollegaerne

Overvejer du at tage kollegaerne med på BusinessCruise? Læs om FORCE Technologys oplevelse med BusinessCruise på Oslobåden.

EN EKSTRAORDINÆR SMAGSOPLEVELSE

Har dine kollegaer, leverandører eller kunder fortjent en ekstraordinær smagsoplevelse? Så sæt Årets Bøf på menuen til jeres næste møde eller konference på Oslobåden. Årets Bøf skal opleves - det er noget af det møreste og mest velsmagende stykke kød, du kan få.

Sådan kunne jeres program se ud

Er du i tvivl om, hvordan et BusinessCruise på Oslobåden ​kunne forløbe, så kan du få inspiration her. Har du andre ønsker, så står vi klar til at skræddersy et program, der matcher jeres agenda og behov. ​

Dag 1

Kl. 10.30: Fremmøde og velkomst

DFDS' konferencemanager står klar til at byde jer velkommen i konferencecenteret. Som konferencegæster er der mulighed for at gå om bord fra kl. 10.15.

Kl. 11.00: Mødestart

Benyt muligheden for at have en ekstern foredragsholder med om bord, inden skibet lægger fra kaj. Læs mere om udvalget af mødelokaler.

Kl 13.00: Frokost

Nyd en frokostplatte eller en pizza i en af skibets restauranter, eller få frokosten serveret i mødelokalet.

Kl. 14.00: Mødet fortsætter

Når maverne er fyldt op, fortsætter mødet i auditoriet eller i mindre mødelokaler alt efter behov. Skibet sejler mod Oslo kl. 16.30.

Kl. 17.30: Tid på egen hånd

Tag på tax free shopping i skibets butik eller benyt muligheden for at slappe lidt af og klæde om, inden aftenens arrangement.

Kl. 19.00: Social aktivitet

Varm op til middagen med en rom-, øl- eller vinsmagning, eller hyg jer med et cocktailkursus eller et kasinoevent. Læs mere om sociale aktiviteter om bord.

Kl. 20.30: Festmiddag

Nyd en udsøgt 3-retters middag i vores selskabsrestaurant efterfulgt af kaffe med avec i natklubben. Læs mere om restauranterne om bord. 

Kl. 22.00: Fest til den lyse morgen

Festen fortsætter med liveband og kulørte drinks, og når trætheden melder sig, er der aldrig mere end 5 minutter fra festen til køjen.

Dag 2

Kl. 7.00 - 9.30: Morgenmad

Få en god start på dagen i morgenbuffeten, mens i nyder indsejlingen gennem Oslofjorden.

Kl. 10.00: 6 timer i Oslo

Oplev Oslo på egen hånd, eller bliv inspireret af vores store udvalg af aktiviteter om bord og i Oslo.

Kl. 12.30: Frokost

Vi anbefaler gerne en god frokostrestaurant i Oslo eller byder jer velkommen i en af restauranterne om bord. Skibet sejler mod København kl. 16.30.

Kl. 17.00 - 20.00: Mødet afsluttes

Fortsæt mødet om bord i 3 timer, og benyt muligheden for at få draget de sidste konklusioner.

Kl. 20.30: Middagsbuffet

Find et stort udvalg af kolde og varme retter tilberedt om bord af friske råvarer. Fortsæt aftenen i pianobaren eller natklubben.

Kl. 23.00: Godnat

Få en god nats søvn i kahytten, inden I er tilbage i København næste morgen. Læs mere om udvalget af kahytter.

 Dag 3

Kl. 7.00 - 9:30: Morgenbuffet

Dagen starter med en skøn morgenbuffet, inden skibet lægger til kaj i København.

Kl. 9.45: Ankomst til København

Turen afsluttes kl. 9:45, når skibet lægger til kaj i København.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 33 42 30 05 eller send en forespø​rgsel for at høre mere og få et uforpligtende tilbud. 

Kunne du tænke dig at se Oslobåden og de faciliteter, vi kan tilbyde? Vi arrangerer gerne en personlig rundvisning, hvor du kan se omgivelserne, og få en idé om, hvordan dit arrangement kan holdes. Udfyld kontaktformularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

MODTAG TILBUD OG NYHEDER I DIN INDBAKKE

Vil du være blandt de første til at modtage aktuelle tilbud og nyheder om møder, konferencer og firmafest på Oslobåden? Så kan du til hver en tid tilmelde dig DFDS' nyhedsbrev for virksomheder.  ​


Rejsebetingelser i forbindelse med dit gruppearrangement.

DFDS er Europas førende færgeoperatør 2017​​

DFDS har netop vundet Europe´s leading ferry operator 2017.
I 2016 vandt vi desuden World´s Leading ferry operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​