​FirmaFEST med overnatning

Hold jeres næste firmafest på havet, og få en sjov og uforglemmelig oplevelse sammen med kollegerne. På to aftener til søs kan I nyde hinandens gode selskab, den udsøgte mad og drikke og livemusikken på vores natklub – og når trætheden melder sig, er der kun få minutter til køjen. I kan desuden se frem til seks timers oplevelser og underholdning i Oslo.

Oslobådens omgivelser er perfekte til både sociale og faglige aktiviteter samt små og store selskaber. Vi kan derfor tilbyde jer den perfekte firmafest, uanset hvilke ønsker I har, og uanset om I kun er få personer eller et stort firma med flere hundrede ansatte.

Hold firmafesten på Oslobåden, og få:
  • perfekte rammer til både sociale og faglige aktiviteter
  • underholdning, afslapning og masser af muligheder om bord
  • få minutter fra festen til køjen – ingen skal køre hjem
  • et bredt udvalg af restauranter med velsmagende menuer og udsøgte vine
  • seks timers oplevelser i den norske hovedstad, Oslo
  • en anderledes firmafest, som alle vil huske.

Vi klarer alt det praktiske, så I kan slappe af og nyde hinandens selskab under hele turen. I kan derfor se frem til et højt serviceniveau og en uforglemmelig oplevelse til søs, hvor I er i centrum.
Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan arrangere en firmafest for jer, I sent glemmer. Vi ser frem til at byde jer velkommen om bord!

Rejsebetingelser i forbindelse med dit gruppearrangement.

Sådan kan jeres firmafest forløbe

Velkomst

Hvis I er i tvivl om, hvordan jeres firmafest kan forløbe, kan I hente inspiration herunder. Vi lytter naturligvis til jeres ønsker og behov, så firmafesten bliver nøjagtig, som I drømmer om.

Dag 1

16:30 Velkommen om bord

Skyd firmafesten godt i gang i vores moderne konference- og mødelokaler eller i Columbus Night Club, hvor der er mulighed for at byde alle medarbejdere velkommen om bord.

16:45 Oplev mulighederne om bord

Efter velkomsten kan I begynde sejlturen med eksempelvis at drikke en specialøl til livemusik i den engelske pub eller nyde et glas vin eller champagne i vores vinbar. Læs mere om mulighederne om bord.

19:30 Social aktivitet

Kickstart festaftenen med en social aktivitet, der ryster medarbejderne sammen. Vores mange aktiviteter om bord inkluderer blandt andet et cocktailkursus. Læs mere om aktiviteterne om bord.

20:30 Festmiddag

Nyd en lækker festmenu på en af vores mange spændende restauranter. Vi tilbyder blandt andet alt det bedste fra havet og skønne nordiske retter lavet af sæsonens bedste råvarer. Se vores udvalg af restauranter.

22:00 Fest til den lyse morgen

Aftenen fortsætter med livemusik, kulørte drinks og dans i Columbus Nightclub, hvor I kan feste til den lyse morgen. Se vores barer og natklub.

01:00 Til køjs

Når I er blevet trætte efter en festlig og begivenhedsrig aften, er der kun få minutter fra festen til køjen. Se vores udvalg af kahytter.

Dag 2

08:30 Godmorgen

Start dagen med at nyde en lækker morgenmadsbuffet med havudsigt, mens I stille sejler ind gennem Oslofjorden.

Holmenkollen - et af Oslos smukkeste seværdigheder10:00 Oplev Oslo

Oplev den smukke by Oslo på egen hånd, eller lad jer inspirere af vores store udvalg af oplevelser i Oslo. I kan også bruge tiden på aktiviteter om bord på båden. Læs mere om mulighederne i Oslo.

16:00 Afslapning dagen derpå

Gear ned med et besøg i vores store wellnessområde, mens Oslobåden stille og roligt sejler jer tilbage mod København. Læs mere om wellnessområdet.

17:45 En aften i godt selskab

Sluk sulten på en af de mange restauranter om bord, og fortsæt aftenen med et bredt udvalg af afslappende, hyggelige og festlige aktiviteter.

Dag 3

08:30 Godmorgen

Rund turen af med en lækker morgenbuffet, mens I nærmer jer København.

09:45 Tak for turen

En begivenhedsrig og underholdende firmafest er slut. Tak for turen, og på gensyn på Oslobåden!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os på telefon 33 42 30 05, eller send en forespørgsel, og få mere at vide om, hvordan vi kan arrangere den perfekte firmafest for jer. Vi ser frem at høre fra jer!

Hvis I ønsker at se Oslobådens omgivelser og faciliteter, før I beslutter jer, vil vi meget gerne arrangere en gratis rundvisning for jer. Rundvisningen foregår ved kajen i Københavns Nordhavn. Udfyld kontaktformularen, og bliv kontaktet af os snarest muligt.

Betingelser 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​