firmaJulefrokost på Oslobåden

Er du klar til årets vigtigste begivenhed: firmajulefrokosten? Igen i år kan du imponere dine kollegaer og sætte ekstra glimmer på julegildet, når vi slår dørene op til en forrygende firmafest på Oslobåden.

Vi er kendt for at skabe fantastiske oplevelser til søs. Derfor tør vi også garantere, at årets sjoveste julefest finder sted ombord på vores båd. Uanset om I fortrækker en klassisk julebuffet med snaps og sild, lækre drinks i baren, eller freestyle på dansegulvet, så får I her en aften i særklasse og en masse nye minder til kontoret.

Lad Oslobåden danne ramme om din firmajulefrokost:

  • En forrygende julefest, hvor alle kan være med
  • Alt samlet på ét sted – middag, underholdning, musik og dans
  • Julefrokost med overnatning - der er ikke langt fra fest til køje, og ingen skal køre hjem
  •  6 timer i Oslo til sightseeing, teambuilding eller sociale aktiviteter

Ring til os på 33 42 30 05 eller send en forespørgsel for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.

Vi gør det nemt at arrangere en fest efter jeres ønsker. Vi holder styr på alle detaljer, skræddersyr jeres festprogram og står for alt det praktiske – lige fra I går ombord på båden, til I vender retur med nye oplevelser i bagagen.
Læs mere her, hvis du er interesseret i at holde julefrokost på Oslobåden med familie og venner.

 

Tilmeld dig vores Business nyhedsbrev

​Vil du være blandt de første til at modtage nyheder direkte i din indbakke? Så tilmeld dig DFDS’ nyhedsbrev for virksomheder. Her vil du løbende blive opdateret på nye aktiviteter og aktuelle tilbud på møder, konferencer og firmafester om bord på Oslobåden.


Sådan kAN DIN FIRMAJULEFROKOST se ud:

Er du i tvivl om, hvordan jeres julefrokost på Oslobåden skal forløbe, kan du læse et forslag på et arrangement her:

 

​Dag 1:

16:30 Byd velkommen i natklubben

Start julefrokosten i Columbus Night Club, hvor I kan byde alle medarbejdere velkommen om bord.

16:45 Udforsk mulighederne på båden

Efter velkomsten kan I nyde sejlturen med den smukke udsigt fra dækket eller et besøg i taxfree-shoppen. I kan også opleve livemusik i Navigators Bar, eller måske nyde et glas vin eller champagne i Red & White Winebar.

Læs mere om faciliteterne om bord

19:30 Kickstart med en social aktivitet

Varm op til aftenens julefrokost med et cocktailkursus, eller en af de mange andre aktiviteter om bord.

Læs mere om aktiviteter og events om bord

20:30 Julemenu

Nyd en lækker og indbydende 3-retters selskabsmenu eller den store skandinaviske julebuffet, med norske og danske julelækkerier.  

Læs mere om udvalget af restauranter

22:00 Fest til den lyse morgen

Julefesten fortsætter med liveband og kulørte drinks i Columbus Nightclub, hvor I kan feste og danse hele natten.

Læs mere om barer om bord

01:00 Godnat og sov godt

Når trætheden melder sig, er der aldrig mere end 5 minutter fra festen til køjen.

Læs mere om udvalget af kahytter

​Dag 2:

08:30 Når solen står op

Start dagen med en lækker morgenmadsbuffet, mens I nyder indsejlingen gennem Oslofjorden. Kl. 9.45 ankommer I til Oslo.


 

10:00 Oplev Oslo

Oplev Oslo på egen hånd eller bliv inspireret af vores store udvalg af aktiviteter i Oslo eller om bord på båden.

Læs mere om aktiviteter i Oslo

16:00 Forkælelse dagen derpå

Forkæl jer selv med et besøg i wellness området, mens båden igen sejler mod København. Nyd en stille stund i jacuzzien eller bestil en ansigtsbehandling eller en manicure.

Læs mere om wellness området

17:45 Stil sulten i vores julebuffet

Nyd en aften i den store skandinaviske julebuffet, eller bliv inspireret af en af de andre restauranter om bord. Fortsæt aftenen i natklubben eller nyd en øl eller drink i pianobaren.

Læs mere om udvalget af restauranter

​Dag 3:

08:30 Godmorgen

Afslut turen med en udsøgt morgenmadsbuffet med havudsigt, mens I nærmer jer København.


09:45 Tak for turen og på gensyn

Oslobåden lægger til i København. Kaptajnen og besætningen siger tak for besøget og på gensyn.

En uforglemmelig firmajulefrokost

Gå julen i møde med en unik og uforglemmelig firmajulefrokost med god mad, hyggelige omgivelser, sociale aktiviteter, afslappende velvære og fest, dans og live musik til den lyse morgen. På Oslobåden skaber vi en unik firmajulefrokost for dig og dine kolleger med overnatning og 6 timers oplevelser i den smukke, norske hovedstad Oslo.

Vores uddannede kokke, professionelle bartendere, talentfulde musikere og engagerede besætning sørger for, at I får en uforglemmelig julefrokost, hvor I kan nyde hinandens selskab uden at skulle bruge tid på praktiske opgaver. Vi klarer det hele – fra forplejning og underholdning til borddækning, servering og oprydning. I kan derfor se frem til en festlig julefrokost med firmaet, hvor serviceniveauet er højt, og I er i centrum.

Firmajulefrokost fra København til Oslo

Julefrokosten starter allerede, når I går om bord på båden i København. Vi byder jer velkommen, og herefter er det helt op til jer, hvordan turen skal være tilrettelagt. I kan se et programforslag herover, men vi kan naturligvis tilpasse firmajulefrokosten nøjagtigt efter jeres ønsker til eksempelvis gastronomi, sociale aktiviteter, underholdning, fest, live musik, dans, shopping og wellness.

Ved selve julefrokosten serverer vi en overdådig julebuffet med de bedste kolde og varme retter fra det danske og det norske julebord eller en lækker 2- eller 3-retters menu. Efter en festlig aften og en overnatning til køjs, lægger båden til kaj i Oslo, som byder på julestemning, hyggelige byrum, kulturelle oplevelser og gode shopping-muligheder.

Efter en dejlig dag går turen hjemad til København, enten med en hurtig flyvetur eller med en afslappet bådtur, hvor vi igen vil servicere jer efter jeres ønsker, og I kan få en god nattesøvn, inden I er retur i København.

En smagsoplevelse i unikke rammer

Vi anvender altid det bedste udvalg af årstidens råvarer med henblik på at skabe velsmagende juleretter, hvor smag og kvalitet er i højsædet. Retterne er sammensat med fokus på balancerede og varierede smagsoplevelser, så der er noget for alle, og ingen går sultne i seng. Vi får dagligt friske råvarer om bord, når vi lægger til kaj i København og Oslo.

Kontakt og bestilling

Kontakt os på telefon 33 42 30 05, og få en snak om jeres ønsker og muligheder. I kan også sende en uforpligtende forespørgsel – I vil herefter blive kontaktet af en af vores salgskonsulenter, der kan sammensætte den perfekte julefrokost med udgangspunkt i jeres ønsker.

Betingelser


Rejsebetingelser i forbindelse med dit business arrangement. Rejsebetingelser