God mad skærper tankerne

At spise godt er en vigtig del af en vellykket konference. På rejsen til Oslo serverer vi en lækker 3-retters selskabsmenu i Restaurant Blue Riband, og på hjemturen kan I vælge frit fra den overdådige buffet i 7 Seas Restaurant. I er selvfølgelig også velkommen til at spise i en af de andre gode restauranter om bord.

Middag i Blue Riband

Blue Riband

I denne lyse og hyggelige selskabsrestaurant serveres festmiddagen. Sammensæt selv menu til hele selskabet udfra kortet. Vi anbefaler gerne en vinmenu, der matcher jeres valg af mad.
Alt vælges inden afrejse i samråd med din kontaktperson.

Selskabsmenuer 2019

Julebuffet i 7 Seas

7 Seas

Kombiner jeres egne favoritter fra den storslåede buffet. Her finder I et stort udvalg af frisk fisk og skaldyr, kødanretninger, ris, pasta og salater, oste og desserter. Der er både varme og kolde retter – og I kan selvfølgelig tage så mange gange, I vil. I november og december bugner buffeten af skandinaviske julelækkerier.

Explorers Steakhouse

Den hyggelige restaurant for alle, som vil nyde en førsteklasses steak. Her serveres kødet, med udvalgt tilbehør, der fremhæver den fine smag.
Hertil anbefaler vi en god flaske rødvin, specielt udvalgt til måltidet.
Muligt for mindre selskaber at spise i denne restaurant.

Forfriskninger og lækkerier til jeres arrangement

Tilføj en lækker vinsmagning eller velkomstdrink til jeres arrangement, og nyd udsigten mens I venter på at gå tilbords.

Forfriskninger og lækkerier

Morgenbuffet i 7 Seas

Start dagen med en herlig udsigt over Oslofjorden eller Øresund og en dejlig morgenmad. I den overdådige morgenbuffet indgår der forskellige varme og kolde retter med bl.a. æg, pølser, toast, frugt, yoghurt, pålæg, ost, danske kager og nybagt brød.

Det lille ekstra

Frisk frugt og sunde snacks i pausene øger koncentrationen i mødelokalet. I kan også bestille en frokost, mens skibet ligger ved kaj i Oslo, eller hvad med en overraskelse i kahytten til dine gæster eller de ansatte?