Kahytter – lige fra funktionel til luksus

Hvordan skal I bo? Indkvarteringen om bord spænder fra den funktionelle kahyt med 2 og 4 køjer, kahyt med vindue, til den luksuriøse Balcony kahyt med dobbeltseng og egen balkon.
Når du rejser på første klasse, er vores luksuskahytter: Commodore De Luxe, Balcony og Owners Suiter lige noget for dig. Alle er af høj hotelstandard og sørger for at sætte et eksklusivt præg på din tur. 

Hvad I vælger, er naturligvis helt op til jer og størrelsen af jeres budget. Men vælger I vores De Luxe eller Balcony kahytter, får I adgang til vores Commodore De Luxe Lounge med forfriskninger samt varme og kolde drikke.  

Kahyt med Seaways Class med vindue

Få havudsigt fra kahytten. At vågne til solopgang og udsigt til havet er skønt. Det kan I gøre fra Seaways Class kahyt med vindue. Kahytterne ligger fra dæk 5 og opefter i skibet, og de findes til 1–4 personer.

Vores indvendige standard kahytter er næsten magen til, og har plads fra 1-4 personer. Alle vores kahytter har eget bad og toilet.

Seaways Class Comfort

Denne kahytstype er indvendig (uden vindue) og er indrettet med dobbeltseng, TV og uden vindue. Kahytten er for 1 eller 2 personer. Alle kahytter har eget toilet og bad. Inkluderet er 1/4 fl. mousserende vin (på udrejsen) og kildevand. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør (foto: eksempel fra Crown).

Commodore Class

Kahytterne er indrettede med dobbeltseng, TV og vindue. Inkluderet er 1/4 fl. mousserende vin (på udrejsen) og kildevand. Alle kahytter har eget toilet og bad.
Commodore morgenmad er inklusiv i prisen og nydes i restauranten.
 
Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør (foto: eksempel fra Crown Seaways).

Balcony, De luxe og Suiter

Vil I rejse første klasse, er vores luksuskahytter: Commodore De Luxe, Balcony og Owners Suiter det bedste valg.
I kahytten findes dobbeltseng, vindue og TV. Inkluderet er 1/4 fl. mousserende vin (på udrejsen) og kildevand. 
Kahytterne er forskellige på de to Oslobåde, men begge tilbyder De Luxe, Balcony og Suiter.
(foto: Balcony på Crown Seaways).

Commodore Owners Suite på Pearl SeawaysOwners suite

Owners Suite er den største og mest luksuriøse kahyt om bord. Der findes kun få af denne slags på hvert skib. At bo her, giver følelsen af at eje hele skibet.
I kahytten et er opholdsrum med  siddearrangement, TV samt separat soveværelse med dobbeltseng. Inkluderet er 1/4 fl. champagne (på udrejsen) og kildevand. Derudover er Commodore morgenbuffeten og adgang til den eksklusive Commodore De Luxe Lounge også inkluderet. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør (foto: eksempel fra Pearl Seaways). Owners Suites på Pearl Seaways har privat terrasse med jacuzzi, som kan benyttes fra 1. maj til 31. oktober.

Commodore morgenmadCommodore morgenmad

Bor I i en af vores Commodore, De Luxe, Balcony eller Owners Suites, har I inkluderet den skønne Commodore morgenmad. Morgenmaden serveres eksklusivt i Explorers Steakhouse, hvor I kan samles og  i ro og mag kan sidde og nyde morgenmaden, inden I ankommer til Oslo eller København.​