​Anbefalinger fra vores gæster

​​Herunder kan du læse anbefalinger fra andre gæster, der har prøvet et BusinessCruise om bord på Oslobåden. 


Mads Krogh Nielsen,
SKAT

Helt optimale konferencefaciliteter til afvikling af vores interne årsplanlægningsmøde. Rammer der gjorde det meget let for os både at opnå resultater på det faglige indhold af vores dagsorden og at få rystet gruppen sammen under rappellingen.


Christina Ruparelia,
Nordea

Vi var ca. 30 samlet som ikke kendte hinanden. Jeg fik indtrykket af, at DFDS skræddersyer programmet efter, hvad man som virksomhed har brug for. På båden og i

Oslo er der forskellige aktiviteter, der gør,at man kommer tættere på hinanden og lærer hinanden rigtig godt at kende. Så når DFDS taler om teambuilding, er jeg ikke i tvivl om, at det gør en forskel at være på båden. Personalet, som jeg stødte på, var utrolig passioneret og engageret omkring deres job – og det mærkes.


Lars Nila Nielsen,
TMS Ringsted's Erhvervsnetværk

Der blev netværket på livet løs. Alle har mindst tre nye leads med hjem til at arbejde videre med for at udvide forretningen. Den guidede tur forbi Oslo Spektrum med plads til 10.500 tilskuere og udsigten fra Holmenkollen var forrygende. DFDS Seaways havde arrangeret et super NetværksCruise for os. Alt fungerede perfekt fra først til sidst.


Mette Kjæhr Hansen,
Canal Digital​

DFDS var professionelle og meget serviceminded – lige fra booking af rejsen til under selve vores seminar, hvor der hele tiden stod medarbejdere klar til at hjælpe med det mindste spørgsmål, til personalet i restauranterne og i baren. Vi har været yderst tilfredse med hele vores arrangement.