DFDS logo
Celebrate-Success

Sådan fejrer du succeserne

Sådan fejrer du succeserne og får dine ansatte til at stræbe efter flere

Sommetider synes arbejdsdagene uendelige, og bunken af arbejdsopgaver vokser støt. I de perioder kan det være svært at bevare gejsten og motivationen som hårdtarbejdende medarbejder. Det går ikke kun ud over de ansattes humør, men også deres arbejdsindsats.

Af Ditte Mailund

Undersøgelser har vist, at glade medarbejdere har lavere sygefravær, de er mere produktive og mere loyale overfor deres arbejdsplads. Den slags kan ses på bundlinjen, og derfor er det også i virksomhedernes interesse at fejre medarbejderne og de små sejre på jobbet.

Det behøver ikke at være hverken tidskrævende eller dyrt at fejre de små succeshistorier. Her har du tre råd til, hvordan du kan fejre dine medarbejdere.

  1. Mange virksomheder afholder jævnlige møder, hvor medarbejderne samles, og her er det oplagt, at ledelsen giver medarbejdere eller teams, som har gjort en særlig indsats, et ekstra skulderklap.

  2. Vi kender alle den pligtopfyldende medarbejder, som lever for chefens rosende ord. Han er en god og værdsat ansat, men det må ikke altid være ham, der høster anerkendelsen. Spørg dig selv, om du husker at rose medarbejderne bag kulissen. Dem, der ubemærket og uden brok, sørger for, at virksomhedens tandhjul kører velsmurt.

  3. Skal der være ekstra stil og elegance over det, kan virksomheden uddele awards til årets firmafester. Hvem ville ikke gerne tage hjem fra sommerfesten med en pris for at gå den ekstra mil for sin arbejdsgiver? En sådan gulerod avler stolte, glade og engagerede medarbejdere, som vil arbejde endnu hårdere for igen at få succes og anerkendelse.

Men der kan ikke være award-shows, slikket hår og flot dress hver dag. De fleste arbejdsdage ligner dagen før, og her er det de små ting, der gør forskellen. Der behøver ikke at være en særlig anledning for at rose medarbejderne, som hver dag står i deres ansigts sved og knokler. Et rosende ord, når man passerer hinanden, kan være nok.

Få et tilbud på den perfekte firmafest

Ikke to firmafester er ens. Det kan være behovet for mødelokaler undervejs eller måske leje af en bus i Oslo. Andre vil hellere blive ombord og hygge sig over god mad og drikke.

Få et skræddersyet tilbud med de muligheder vi kan give jer ombord, perfekt tilpasset netop jeres deltagere og budget. Tag kontakt til os, så hjælper vi jer til at skabe de bedste rammer for jeres tur.

Vi hjælper gerne med: Valg af kahyt, møde- og konference faciliteter, underholdning og aktiviteter, transport og forplejning.

Kontakt os på telefon +45 33 42 30 05, eller send en forespørgsel, og få mere at vide om, hvordan vi kan arrangere den perfekte firmafest for jer. Vi ser frem at høre fra jer!

World Travel Award - winner 2024

De bedste til søs!

Vi er glade for at kunne meddele, at DFDS igen er blevet udnævnt til Europas Førende Færgeoperatør 2024 ved det prestigefyldte World Travel Awards.

Denne udmærkelse havde ikke været mulig uden jer, vores kære passagerer. Tak for at anerkende det hårde arbejde leveret af vores fantastiske team, som dedikerer sig til, at hver rejse er lige så enestående som den forrige.

Jeres evige støtte er nøglen til vores succes.