Sådan er maden på Oslobåden

​​
 
​ ​
​Rikke Vejlgaard, der er placeur på restauranten 7 Seas ombord på Oslobåden, og Stine Deleuran, der er værtinde på Blue Riband og Explorer Steak House, fortæller om de forskellige spisemuligheder på overfarten. Der er en lang række af forskellige restauranter ombord på færgen, hvis man vælger at afholde årets firmafest eller julefrokost på havet. På Oslobåden kan der vælges mellem buffet, bøf, pizza, flerretters menu og meget mere. 

 
7 Seas er Oslobådens buffetrestaurant, og her bliver der serveret fisk, skaldyr, kylling, oksekød, salater, ost, skandinaviske retter, “det kolde bord” og meget mere. På 7 Seas kan man spise mere end 50 forskellige retter. Store grupper som fester vil blive placeret oppe ved færgens panoramavinduer, hvorfra man kan nyde udsigten og hinandens selskab. 

 
I kan også vælge at få en saftig bøf på Explorer Steak House, hvor der også serveres gode fritter og en ordentlig bearnaise. 

 
Blue Riband er Oslobådens selskabsrestaurant, som er det ideelle valg, når I tager på party cruise, firmafester og konferencer til søs. 

 
Store grupper som firmafester og julefrokoster bliver ofte placeret ved siden af hinanden, og her lærer de festende gæster hinanden at kende og fortsætter året fest nede i baren.

​​
 

​Få et tilbud på den perfekte firmafest

Ikke to firmafester er ens. Det kan være behovet for mødelokaler undervejs eller måske leje af en bus i Oslo. Andre vil hellere blive ombord og hygge sig over god mad og drikke. 

Få et skræddersyet tilbud med de muligheder vi kan give jer ombord, perfekt tilpasset netop jeres deltagere og budget. Tag kontakt til os, så hjælper vi jer til at skabe de bedste rammer for jeres tur.

Vi hjælper gerne med:
Valg af kahyt, møde- og konference faciliteter, underholdning og aktiviteter, transport og forplejning.​

Kontakt os på telefon 33 42 30 05, eller send en forespørgsel, og få mere at vide om, hvordan vi kan arrangere den perfekte firmafest for jer. Vi ser frem at høre fra jer!​