Sådan er kahytterne på Oslobåden

 
​​Mikkel Jensen, der er business leader accommodation ombord på Oslobåden Crown Seaways, fortæller om overnatningsmulighederne ved at sejle som en gruppe med DFDS. 
Der er en lang række forskellige kabiner at vælge mellem, hvis I ønsker at holde årets julefrokost eller firmafest ombord på færgen. Der kan vælges mellem at gå til køjs i en standard kahyt med køjesenge, men man kan også vælge mellem bedre alternativer: 
​Færgens commodore kahyt, der har inkluderet morgenmad, vindue og dobbeltseng. Hvis det skal være lidt ekstra luksus på overfarten, er færgens owners kahyt også et godt valg, men hvis det virkelig skal være første klasse, skal det være en balcony-kahyt, med privat adgang til egen balkon og havudsigt.


​​
 

​Få et tilbud på den perfekte firmafest

Ikke to firmafester er ens. Det kan være behovet for mødelokaler undervejs eller måske leje af en bus i Oslo. Andre vil hellere blive ombord og hygge sig over god mad og drikke. 

Få et skræddersyet tilbud med de muligheder vi kan give jer ombord, perfekt tilpasset netop jeres deltagere og budget. Tag kontakt til os, så hjælper vi jer til at skabe de bedste rammer for jeres tur.

Vi hjælper gerne med:
Valg af kahyt, møde- og konference faciliteter, underholdning og aktiviteter, transport og forplejning.​

Kontakt os på telefon 33 42 30 05, eller send en forespørgsel, og få mere at vide om, hvordan vi kan arrangere den perfekte firmafest for jer. Vi ser frem at høre fra jer!​