DFDS logo
Festlige lege til julefesten

Julefrokostlege

Tre lege til Julefrokosten

Her er tre bud på nogle sjove lege til julefrokosten, der kan være med til at sætte gang i festen.

Af Martin Eriksen

Smartphone-quiz
Som et muntert indslag til en julefrokost kan en smartphone-quiz være en fantastisk sjov ide. Med få midler kan I sætte en digital quiz op, som er nem at afvikle og deltage i. Kahoot.com er en online platform, hvorfra man kan oprette og afvikle interaktive quizzer, og alt hvad der kræves af festdeltagerne er, at de downloader Kahoot-appen på deres smartphone. Fra quizmasterens side kræves en smule mere forberedende arbejde, inden quizzen kan blive en succes, da der skal indsamles spørgsmål til quizzen – evt. omhandlende festdeltagerne.

YouTube-julesange
Vi kender vel alle følelsen af at høre de samme sange om og om igen, hver jul. Men hvad er det nu lige sangen hedder? Quizmasteren udvælger en række kendte julesange og spiller 10-20 sekunder af hvert nummer via YouTube. Festdeltagerne skal herefter notere sangens navn og/eller kunstner ned på et stykke papir, og den der har flest rigtige til slut vinder. Som et tredje pointgivende element kan årstal også være en sjov tilføjelse. Sidstnævnte kan især være nyttigt, hvis quizmasteren vælger at give festdeltagerne mulighed for at se videoen samtidig. I dette tilfælde vil navnet og kunstneren nemlig fremgå tydeligt på skærmen på forhånd.

Gæt en Facebook-bruger
Quizmasteren finder på forhånd sjove udsagn fra nogle af festdeltagernes Facebook-profiler. De bliver læst højt og resten af festdeltagerne skal så gætte, hvem det er. En anden variant af denne leg kan også være at udvælge en række profilbilleder, hvor profilens ejermand ikke er på – eller at bruge et sløringsværktøj til at gøre detaljer i billedet utydelige. Dette kan også gøres i forhold til statusopdateringer, hvor dele af statussen bliver sløret, og hvor festdeltagerne skal udfylde det manglende/slørede ord.

Få et tilbud på den perfekte firmafest

Ikke to firmafester er ens. Det kan være behovet for mødelokaler undervejs eller måske leje af en bus i Oslo. Andre vil hellere blive ombord og hygge sig over god mad og drikke.

Få et skræddersyet tilbud med de muligheder vi kan give jer ombord, perfekt tilpasset netop jeres deltagere og budget. Tag kontakt til os, så hjælper vi jer til at skabe de bedste rammer for jeres tur.

Vi hjælper gerne med: Valg af kahyt, møde- og konference faciliteter, underholdning og aktiviteter, transport og forplejning.

Kontakt os på telefon +45 33 42 30 05, eller send en forespørgsel, og få mere at vide om, hvordan vi kan arrangere den perfekte firmafest for jer. Vi ser frem at høre fra jer!

World Travel Award - winner 2024

De bedste til søs!

Vi er glade for at kunne meddele, at DFDS igen er blevet udnævnt til Europas Førende Færgeoperatør 2024 ved det prestigefyldte World Travel Awards.

Denne udmærkelse havde ikke været mulig uden jer, vores kære passagerer. Tak for at anerkende det hårde arbejde leveret af vores fantastiske team, som dedikerer sig til, at hver rejse er lige så enestående som den forrige.

Jeres evige støtte er nøglen til vores succes.