Julefrokost med firmaet​ på Oslobåden

Rasmus Krøyer, der er business leader for barområdet ombord på Oslobåden, fortæller om, hvordan en ideel festaften med DFDS ser ud for en firmafest eller en julefrokost. ​
Festen begynder lige før afsejling i baren Columbus, der er færgens største bar. Her er et stort udvalg af øl, vin og drinks til de tørstige. Derefter søger de festende gæster væk fra baren, hvor de bliver bespist på en af færgens mange forskellige restauranter. Efter maden fortsætter festen igen oppe i baren, hvor der vil være livemusik og mulighed for at ryste stængerne til en svingom på dansegulvet. 
Senere på aftenen rykker festen op i færgens natklub, hvor den faste DJ vil sørge for, at feststemningen når nye højder, og hvor festen vil kunne fortsætte til den lyse morgen. 

​​
 

​Få et tilbud på den perfekte firmafest

Ikke to firmafester er ens. Det kan være behovet for mødelokaler undervejs eller måske leje af en bus i Oslo. Andre vil hellere blive ombord og hygge sig over god mad og drikke. 

Få et skræddersyet tilbud med de muligheder vi kan give jer ombord, perfekt tilpasset netop jeres deltagere og budget. Tag kontakt til os, så hjælper vi jer til at skabe de bedste rammer for jeres tur.

Vi hjælper gerne med:
Valg af kahyt, møde- og konference faciliteter, underholdning og aktiviteter, transport og forplejning.​

Kontakt os på telefon 33 42 30 05, eller send en forespørgsel, og få mere at vide om, hvordan vi kan arrangere den perfekte firmafest for jer. Vi ser frem at høre fra jer!​