Den ideelle aften på Oslobåden

 

 
Rasmus Krøyer, der er business leader for barområdet på Oslobåden, fortæller om, hvordan en ideel aften ombord på DFDS ser ud, hvis man er en større gruppe som for eksempel en firmafest eller julefrokost. 

 
Til at begynde med skal festens deltagere nyde udsigten oppe fra færgens største bar Columbus, hvor udsejlingen gennem Oslo Fjord udfolder sig for øjnene af en. Derefter vil der i den traditionelle engelske bar Navigator blive tilbudt en lang række af drikkevarer som kvalitetsøl og god vin. 
​Efter maden, der vil blive nydt på en af færgens mange lækre restauranter, vil gæsternes aften fortsætte på baren Columbus, inden natten vil blive tilbragt oppe på færgens natklub, hvor firmafesten eller julefrokosten vil kunne fortsætte til den lyse morgen. ​

​Få et tilbud på den perfekte firmafest

Ikke to firmafester er ens. Det kan være behovet for mødelokaler undervejs eller måske leje af en bus i Oslo. Andre vil hellere blive ombord og hygge sig over god mad og drikke. 

Få et skræddersyet tilbud med de muligheder vi kan give jer ombord, perfekt tilpasset netop jeres deltagere og budget. Tag kontakt til os, så hjælper vi jer til at skabe de bedste rammer for jeres tur.

Vi hjælper gerne med:
Valg af kahyt, møde- og konference faciliteter, underholdning og aktiviteter, transport og forplejning.​

Kontakt os på telefon 33 42 30 05, eller send en forespørgsel, og få mere at vide om, hvordan vi kan arrangere den perfekte firmafest for jer. Vi ser frem at høre fra jer!​