Årets fest er sjovest til søs

Morskaben på årets firmafest når nye højder, og alle slår sig på lårene af grin, men pludselig er gæsterne spredt fra alle verdens vinde - nogle er taget hjem, andre er taget videre ud i byen. 

Af Ditte Mailund 

Det kunne være blevet årets sjoveste aften, men i stedet står du med en firma-fest-fuser i hånden.  

På Oslobåden kan du lægge dine problemer bag dig, når færgen lægger fra kaj, og sammen med skibets besætning sikre, at dette års firmafest også bliver den sjoveste.  

Det sørgede kørselschef Anja Grønneskov for, da hun gerne ville give sine medarbejdere en ekstra gulerod, og derfor tog 48 ansatte med på en festlig overfart. 

“Vi har valgt en tur med Oslobåden, da vi ønsker at samle folk, ryste os mere sammen. Når man er væk hjemmefra og kan slappe af fra hjemlige pligter og arbejde, så kommer man tættere ind på folk.” siger hun.  

Når store selskaber rejser med Oslobåden, er der flere fordele, der skaber de bedste rammer for årets sjoveste fest.  

“Vi havde en rigtig god tur, maden var god og udvalget perfekt. Vi blev sat helt bagest i salen, hvilket gav os mulighed for at sige et par ord til de ansatte uden at genere de andre spisende gæster.” fortæller Anja Grønneskov. 

Oslobåden har en lang række af spise- og festmuligheder til alles smag. Alt sammen med til at sikre den allersjoveste fest, der hverken må gå ned på drikkevarer eller god stemning.  

John Kalo, der er chef for Gigtskolen, tog også sine 28 medarbejder med på en firmafest til søs.  

“De skulle samles, uden at kunne tage hjem. Som i et frivilligt fængsel. De skulle kunne have det sjovt sammen og teambuilde,” siger han og fortsætter: 

“Min erfaring er, at medarbejderne tager hjem, hvis de bliver for trætte. Her var de bundet til blive.” 

I stedet for, at dine medarbejdere tager hjem i utide og ødelægger feststemningen, kan de nu gå til køjs og sove branderten ud i en af færgens mange forskellige kahytter.  

John Hansen, der er indehaver og administrerende direktør i sit eget flytte- og vognmandsfirma, havde tidligere prøvet Gokart som underholdning til en firmafest, men har nu skiftet hurtige hjul ud med en tur på vandet. 

“Her bliver folk rigtigt rystet sammen,” siger han. 


​Få et tilbud på den perfekte firmafest

Ikke to firmafester er ens. Det kan være behovet for mødelokaler undervejs eller måske leje af en bus i Oslo. Andre vil hellere blive ombord og hygge sig over god mad og drikke. 

Få et skræddersyet tilbud med de muligheder vi kan give jer ombord, perfekt tilpasset netop jeres deltagere og budget. Tag kontakt til os, så hjælper vi jer til at skabe de bedste rammer for jeres tur.

Vi hjælper gerne med:
Valg af kahyt, møde- og konference faciliteter, underholdning og aktiviteter, transport og forplejning.​

Kontakt os på telefon 33 42 30 05, eller send en forespørgsel, og få mere at vide om, hvordan vi kan arrangere den perfekte firmafest for jer. Vi ser frem at høre fra jer!​


 

​​​