DFDS logo
Medarbejder oplevelser

Medarbejder oplevelser

3 oplevelser dine ansatte vil tale om igen og igen

Her får du input til oplevelser, du nemt kan arrangere, og som skaber god stemning på dit team.

Af Simon Kudal

Den gode stemning på arbejdspladsen kommer ikke af sig selv, og det er vigtigt, at medarbejderne får nogle fælles oplevelser, der ryster dem sammen og lader dem lære hinanden at kende uden for arbejdssituationer. Sociale arrangementer og aktiviteter er både med til at styrke samarbejdet på teamet og arbejdsmiljøet på arbejdspladsen. Her er tre bud på spændende oplevelser med medarbejderne.

Knæk koden sammen
I er fanget i et lukket rum, og der er kun én måde at slippe ud - gennem samarbejde. Escape Rooms er blevet populære i de senere år, og de går ud på, at deltagerne skal udforske deres omgivelser, hvor de finder ledetråde, opgaver, nøgler, gåder og koder, der alle leder dem tættere på at slippe ud af rummet. Typisk har gruppen en time til at slippe ud og dermed vinde spillet. Lykkes det ikke at finde ud i tide, er spillet tabt, og man må bide i det sure æble og blive i det aflåste rum for evigt. Eller indtil man bliver låst ud af arrangøren.

Aktiviteten startede i Ungarn og spredte sig hurtigt til resten af Europa og senere verden. I Danmark kan man finde Escape Rooms i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Sønderborg. Det er sjovt for alle involverede, og samtidig er det en øvelse i samarbejde og kommunikation, som medarbejderne sent vil glemme.

Ryst holdet sammen til søs
Et minicruise til Oslo er en eventyrlig og spændende måde at styrke relationerne mellem kollegaerne uden for de vante omgivelser. Undervejs er der rig mulighed for aktiviteter og teambuilding, der sætter fællesskabet i fokus. For eksempel kan man få en anderledes oplevelse med den intense hjernedyst Brain Game, som sætter alle i spil, skaber positiv energi og sikre både smil og latter.

I spillet, som kan foregå indendørs på båden f.eks. før en julefrokostmiddag, er det medarbejdernes opgave at samarbejde i mindre hold mod hinanden – alt imens samtlige syv intelligenser bliver udfordret. Både den logiske tænkning, beslutningsevner, de visuelle egenskaber, de musikalske evner og kroppen bliver sat på prøve. Heldigvis ender de fleste udfordringer i High-fives.

Samarbejde i højden
Klatring er både fysisk og mentalt udfordrende, og så styrker det sammenholdet. Der findes mange forskellige udbydere i Danmark, der sætter fokus på klatring som en holdoplevelse for at styrke fællesskabet – for eksempel Klatreskoven, Gorilla Park, GoMonkey, Blocs & Walls og mange andre.

Selvom det i høj grad er en individuel oplevelse at klatre, så er det stadig en oplagt holdaktivitet, fordi der helt naturligt starter en samarbejdsproces, hvor holdet hjælper hinanden til at overkomme udfordringerne. Klatreskoven i Roskilde har endda bygget en decideret teambane, hvor et tæt samarbejde både i højden og på jorden er nødvendigt for at komme igennem banen. Alle øvelser er specifikt designet til at øge samarbejde, kommunikation og tillid blandt deltagerne.

Få et tilbud på den perfekte firmafest

Ikke to firmafester er ens. Det kan være behovet for mødelokaler undervejs eller måske leje af en bus i Oslo. Andre vil hellere blive ombord og hygge sig over god mad og drikke.

Få et skræddersyet tilbud med de muligheder vi kan give jer ombord, perfekt tilpasset netop jeres deltagere og budget. Tag kontakt til os, så hjælper vi jer til at skabe de bedste rammer for jeres tur.

Vi hjælper gerne med: Valg af kahyt, møde- og konference faciliteter, underholdning og aktiviteter, transport og forplejning.

Kontakt os på telefon +45 33 42 30 05, eller send en forespørgsel, og få mere at vide om, hvordan vi kan arrangere den perfekte firmafest for jer. Vi ser frem at høre fra jer!

World Travel Award - winner 2024

De bedste til søs!

Vi er glade for at kunne meddele, at DFDS igen er blevet udnævnt til Europas Førende Færgeoperatør 2024 ved det prestigefyldte World Travel Awards.

Denne udmærkelse havde ikke været mulig uden jer, vores kære passagerer. Tak for at anerkende det hårde arbejde leveret af vores fantastiske team, som dedikerer sig til, at hver rejse er lige så enestående som den forrige.

Jeres evige støtte er nøglen til vores succes.