Tilbud: MINICRUISE til Oslo

HURRA – ZOO KØBENHAVN FYLDER 160 ÅR!
I år fylder et af Københavns vigtigste vartegn, Københavns Zoologisk Have, 160 år. Det vil vi naturligvis gerne fejre! Derfor kan hele familien nu nyde et MiniCruise fra kun 160,- pr. pers. + tillæg*.
Med et MiniCruise på Oslobåden står de gode oplevelser i kø! Nyd en lækker middag med havudsigt, find gode tilbud i tax free-shoppen eller hop i poolen om bord. I kan bruge tiden i Oslo, præcist som I ønsker, og til aften kan I se frem til endnu mere sjov på skibet, mens vi sætter sejl mod København. 

MiniCruise til Oslo:
  • To overnatninger om bord og en dag i Oslo
  • Skønne middage på det åbne hav - husk at bestille bord (tilkøb) 
  • Afslapning og samvær i maritime omgivelser
  • Underholdning for hele familien om bord
Husk: Du betaler ingenting for morgenmad til børn, når du også forhåndsbestiller morgenmad til en voksen (gælder for børn op til 11 år og max to børn pr. voksne i samme kahyt.

​Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.
*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.

OM BORD

Restaurant

Forkælelse på Oslobåden

Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser. Der er masser af underholdning både for børn og voksne, så der er ikke tid til at kede sig om bord.

Foruden massevis af aktiviteter, så er Oslobåden også det ideelle sted for hyggelige middage med havudsigt.  Det bliver bare ikke bedre! Vi anbefaler dog, at I bestiller bord hjemmefra, så I er sikret en plads i jeres yndlingsrestaurant til den tid, I ønsker at spise. Bemærk at bestilling af bord skal ske senest kl. 16 dagen før afrejse.

Jeres MiniCruise inkluderer to overnatninger på skibet og en dag med plads til oplevelser i den smukke norske hovedstad. Skibet afgår kl. 16.30 fra terminalen i København, men check-ind åbner allerede kl. 12.30, så I kan starte ferien tidligt. 

Om bord på Oslobåden

I OSLO

Efterår og vinter i storbyen Oslo

På et MiniCruise til Oslo kan I opleve den norske hovedstad i de små 7 timer, skibet ligger ved kaj

Oslo er en moderne by, der både dækker over smuk natur, shopping i verdensklasse, kulturelle oplevelser og små hyggelige byrum. Mange af byens populære attraktioner kan nås til fods fra kajen, hvor skibet lægger til; hvad siger I til en gåtur på havnen, et besøg ved Operahuset, Akershus Fæstning eller måske i Slotsparken?

Hvis solen står højt, kan I nyde en sejltur på Oslofjorden, og er der sne i byen, kan I besøge de populære ski- og kælkebakker ved Holmenkollen og skøjtebanen i centrum.

Shopping i storbyen

Skal der shoppes i Oslo, så er strøget ved Karl Johan Gate et oplagt valg. Gaden strækker sig fra Sentralstationen til Kongeslottet, og her finder I alt til at stille købelysten. I kan også lægge et besøg forbi Bogstadveien, hvor designbutikker ligger side om side med hyggelige restauranter og cafeer.

 
Læs mere om Oslo.
  
Hent Oslo City App og få mest muligt ud af tiden i den norske hovedstad.

 

MiniCruise

Klik på billederne for større udgave

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​