Vi fortsætter fejringen med dig – spar op til 50%

Vi har igen i år modtaget prisen som ”Europas Førende Færgeoperatør”. Det er vi meget stolte af – ja, faktisk kan vi slet ikke få armene ned igen. Derfor fortsætter vi fejringsfesten med et godt tilbud til dig!

Lige nu kan du spare hele 50% på et MiniCruise i kahyt med eller uden havudsigt på udvalgte rejsedage i september – december.

Bestil dit MiniCruise i dag:

  • To overnatninger om bord og næsten 7 timer i Oslo
  • Hygge, god mad og tid til hinanden
  • Nyd en pause til søs med op til 50% rabat
OBS! Der er et begrænset antal pladser til dette tilbud, og vi tager forbehold for udsolgte dage og kahytter.
​Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.
*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.

Romantisk MiniCruise: Vidste du, at du også kan få et Romantisk MiniCruise inklusiv champagne, romantiske middage og morgenbuffet med den skønneste udsigt til specialpris? Eller forlæng dit cruise med en hotelnat i Oslo? Læs mere om Romantisk MiniCruise eller Miniferie med hotel i Oslo.
 
Pool på dækk

OM BORD PÅ OSLOBÅDEN

Bestil dit MiniCruise i dag, så du har god tid til at glæde dig til din rejse.

Gåture på dækket, udsigt til de skandinaviske kyster og underholdning for hele familien! Et MiniCruise inkluderer 2 nætter på havet, så der er masser af tid til at nyde alt dét, Oslobåden har at byde på.

Forkæl dine smagsløg til søs

Oslobåden har et stort udvalg af resturanter, så du kan nyde en hyggelig middag med havusigt, mens du sejler.

Saftige steaks, italienske delikatesser, skandinavisk gourmet – ja, der er noget for enhver smag. Hvis du gerne vil kombinere lidt af det hele, så kan du også gå om bord i skibets buffet – men pas på! Det er chance for, at maven bliver mæt før øjnene.

Morgenbuffet: Start dagen i restaurant 7 Seas, mens du nyder indsejlingen til Oslo eller København. Morgenbuffeten består af hjemmelavet brød og rundstykker, pålæg, wienerbrød, røræg, pandekager, pølser, oste, yoghurt, frugt og meget mere. Hertil finder du forskellige slags juice samt kaffe og te.

Aftenbuffet: Dyk ned i et stort udvalg af hjemmelavede lækkerier kreeret af sæsonens råvarer. Fisk og skaldyr, et stort udvalg af salater, pålæg som fisk og kød samt forskellige varme retter - alt med lækkert tilbehør, vegetarretter, brød, kager, desserter, sæsonens frugt og oste.

Havnepromenaden

OPLEV SMUKKE OSLO

På et MiniCruise kan I glæde jer til at opleve Oslo i de små 7 timer, skibet ligger ved kaj. Her kan I lægge et besøg forbi byens hyggelige cafeer, historiske attraktioner & ikke mindst, byens mange unikke steder og stræder, der bare venter på at blive udforsket!

Skal turen krydres med moderne designs, lækker mad og museumsbesøg, har vi et par forslag her.

Sørenga

Sæt kurs mod Sørenga, som er byens hippe område lige ved vandet. Halvøen strækker sig ud i fjorden, og her kan I få en smagsprøve på byens nymoderne arkitektur, spændende kultur-mix og det lækre Sørenga Sjøbad. Melder sulten sig på gåturen, findes der mange lækre madsteder og cafeer lige i nærheden.

Oslo Street Food

I hjertet af Torggata, som er gaden med de mange restauranter og barer, kan du finde det nyåbnede Oslo Street Food. Et pulserede og uformelt mødested for madglade gæster med lækre serveringer fra alle verdenshjørner.

Akershus Fæstning

Norges 700 år gamle nationalsymbol finder du ved kajen, hvor Oslobåden ligger til. Fæstningen er både et smukt syn inde og ude, og her kan du opleve fortidens historie blive fortalt gennem slottets velbevarede rum og smukke omgivelser.

 


MiniCruise

Klik på billederne for større udgaveDFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​