Støt Røde Kors med 50,- & få et MiniCruise som tak 

Røde Kors og DFDS har slået sig sammen i indsatsen for at hjælpe de allermest udsatte og sårbare mennesker, både herhjemme og ude i verden. Ved at donere 50 kroner, er du med til at støtte hjemløse samt voldsramte kvinder i Danmark, krigsramte familier i Yemen, og cyklonofre i Mozambique, Malawi og Zimbabwe.
”Sig Ja” og støt Røde Kors ved at donere 50,- , og som tak giver DFDS et Minicruise for op til 4 personer til Oslo!

  • ​Støt Røde Kors med 50 kr.
  • Tá på et velfortjent MiniCruise til Oslo
  • 2 overnatninger om bord og 1 dag i Oslo

Tak for din donation!

Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.
Aldersgrænsen for MiniCruise er minimum 20 år. Personer under 20 år se vores Rejsebetingelser

Information

Afrejse:
Søndag, mandag, tirsdag eller onsdag i perioden 7. september 2019 – 31. marts 2020
(med undtagelse af d. 27/9-6/10 + 11-20/10 & 20-31/12 2019 samt 7-23/2 2020). Max. én kahyt pr. booking. 

Tip: Når du bestiller online, så se efter kahytter til kr. 0,-. Hvis du ønsker at opgradere din kahytstype, kan du også gøre dette til specialpris.

Bestillingsfrist: 8. oktober 2019
Der er et begrænset antal pladser, og der tages derfor forbehold for udsolgte afgange.
Ved personlig henvendelse oplys venligst kode: PMF9RK19

Hvad er et MiniCruise?
På et MiniCruise fra København til Oslo har I to nætter om bord på skibet. I tager afsted kl. 16.30 og ankommer til Oslo næste formiddag. Efter en oplevelsesrig dag i Oslo, sejler I tilbage til København og ankommer næste formiddag kl. 9.45.

ID og aldersgrænse
Husk gyldigt billed-ID ved check-in. Unge under 20 år kan ikke rejse på MiniCruise uden ledsagelse af personer over 20 år.


Røde Kors 

Røde Kors

Røde Kors gør en forskel for verdens mest udsatte mennesker. I år arbejder de under temaet ’uden et hjem’, med fokus på mennesker der står uden ly, mad eller medicin. Det inkluderer støtte til hjemløse samt voldsramte kvinder herhjemme, som må flygte fra deres hjem, hjælp til ofre for cyklon og oversvømmelser i Mozambique, Malawi og Zimbabwe, samt hjælp til forældre i det krigsramte Yemen, der har mistet deres hjem.
​Derfor vil hjælpen spænde vidt - fra varme tæpper til de hjemløse og tryghedsskabende netværk til de voldsramte kvinder og anden overlevelseshjælp til de mange, der er ramt af katastrofer og krig.

Med DIN støtte kan vi gøre en endnu større forskel for verdens udsatte.

Oplev skønne Oslo

Sightseeing i Oslo starter allerede om bord. Nyd indsejlingen fra dækket, herfra har du flot udsyn til flere af Oslos seværdigheder: Holmenkollen skihoptårn, Operaen, Akershus Fæstning, Rådhuset og Aker Brygge. Skibet ligger til centralt i Oslo; det tager kun 10-15 minutter at gå til Operaen eller Rådhuset.

 

Shoppingstrøget i centrum, Karl Johan Gate, og slottet lægger også bare en lille gåtur væk. I det hele taget nås mange seværdigheder og områder i Oslo til fods. Oplev den stemningsfyldte norske hovedstad med DFDS på et MiniCruise.

besøg oslo

MiniCrUise på Oslobåden

MiniCruiset starter, når I ankommer til vores terminal i København om eftermiddagen. Efter en afslappet indkvartering i jeres kahyt er I klar til at opleve alt det, Oslobåden har at byde på. Start eksempelvis med at nyde den fantastiske udsigt fra soldækket, mens kaptajnen begynder udsejlingen fra Københavns Nordhavn.
Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser. Besøg vinbaren, og bliv overrasket over det imponerende udvalg af vine, eller gå en tur i den tax free Sea Shop og find lige det, du mangler.

Oslobåden er det ideelle sted for romantiske middage eller en skøn miniferie med familien. Udsigten er perfekt, og maden og betjeningen er helt i top, og I har god tid til at være sammen.
Der er flere restauranter at vælge imellem, alt efter om I har lyst til møre bøffer, gourmet eller buffet.

Glæd jer til en par dage med tid til hinanden i fantastiske omgivelser.

Om bord på Oslobåden


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​