REJS 2 FOR 1 PÅ MINICRUISE FØR JUL

Hvad siger du til at nyde en hyggelig getaway op til jul? Invitér en, du holder af, med på et MiniCruise til Oslo, og glæd dig til at opleve vaskeægte julestemning i Norges magiske hovedstad.

Bestiller du inden d. 31 oktober, kan du rejse 2 for 1 på et MiniCruise - og i perioden d. 3. – 13. november, får du ovenikøbet også 2 for 1 på den lækre julebuffet på udrejsen.

Så tag til Oslo og lad den stressende hverdag blive derhjemme. På din rejse kan du se frem til at shoppe julegaver til tax free-priser, smage på fristende julelækkerier og opleve julestemningen fra dét øjeblik, du går om bord.

Rejs 2 for 1 på MiniCruise:
  • Tax free-shopping, julens lækkerier og masser af hygge
  • 2 aftener til søs og mere end 6 timer i Oslo
  • Magisk julestemning om bord og i land
  • Spar 50% på MiniCruise og julebuffet udvalgte dage
Bemærk: Børn (op til 11 år) spiser både gratis morgenbuffet og julebuffet i følge med betalende voksen ved bestilling hjemmefra (max. 2 børn pr. betalende voksen).


​Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.
*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.

JULESTEMNING OM BORD

tax free

Unikke julegaver i tax free

Nyd et dejligt JuleCruise, hvor du kan bruge tiden om bord til lige det, du ønsker.

Det kan være, du skal kigge på julegaver i taxfree shoppen og benytte dig af nogen af de gode tilbud, du finder der. Her er alt samlet ét sted: tøj, slik, smykker, tasker, sko, ting til hjemmet og ikke mindst kendte designklassikkere og julepynt.

Julehygge i Red & White

I Red & White vinbar kan du som altid nyde udsigten, mens du nipper til nogle af skibets bedste vine. I tiden frem til jul kan du desuden glæde dig til både gløgg og æbleskiver, der serveres lige her.

Årstidens skønne specialiteter vil helt sikkert bringe den dig i den rette julestemning om bord.

Julebuffet

Sænk skuldrene, slå ærmerne op og gør dig klar til at dykke ned i alverdens danske og norske juleklassikere.

Her slipper du for at skulle udvælge dine favoritter. Du kan nemlig smage på det hele - ligeså meget du har lyst til.

Om bord på Oslobåden

JUL I OSLO

Spikersuppa

Opdag Oslo

Når sneen falder og lægger sig på de smukke landskaber omkring Oslo, bliver byen til et fantastisk hyggeligt udgangspunkt for et julebesøg.

I vinteren byder Norges hovedstad på både julestemning, massevis af oplevelser og muligheder for god shopping. Der er ingen tid at spilde i Oslo, for alt skal opleves inden turen igen går tilbage mod København!

Julebal i Norges land

Rejser du på MiniCruise kan du glæde dig til opleve Oslo i de næsten 7 timer, som skibet ligger til kaj.

Her kan du se frem til de julepyntede gader og familieaktiviteter, der sikrer julehyggen for både store og små.

Første søndag i advent tændes julelysene i byens centrum, og frem til nytår har du mulighed for at opleve en stemningsfyldt julekoncert eller besøge et af byens mange julemarkeder.

Er du i tvivl om, hvor du skal lægge dit besøg forbi? Vi har samlet lidt inspiration til Julehyggen i Oslo her

MiniCruise

Klik på billederne for større udgave

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​