God, bedre, bedst – vælg mellem standardkahyt, havudsigt eller Commodore Class!

Findes der noget bedre end at komme ud at rejse? Hvis du leder efter nye oplevelser, hvorfor så ikke invitere en, du holder af, med på en miniferie til smukke Oslo? Nyd rejsen i en luksuriøs Commodore Class kahyt med lækker morgenbuffet og dobbeltseng, eller hold ferien helt enkel og spar penge på vores indvendige standardkahytter. Du bestemmer selv, hvor meget du gerne vil spare – vi har nemlig både 25%, 50% og 75% rabat på tre af vores kahytstyper! Bestil inden 13. september 2019!

Nyd et par skønne dage til søs. Her får du rig mulighed for nye oplevelser, hygge og samvær med dem, du holder af. På et MiniCruise har du 2 overnatninger i kahyt efter dit valg og næsten 7 timer i den Norske hovedstad.

MiniCruise til Oslo:
  • 2 overnatninger om bord – spar helt op til 75%
  • Nyd en dejlig tur til Oslo med tid til hygge, samvær og afslapning
  • Underholdning og aktiviteter for både store og små
​Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.
*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.

FORKÆLELSE på Oslobåden

Et MiniCruise inkluderer to overnatninger på Oslobåden og en dag i den smukke norske hovedstad. Skibet afgår kl. 16.30 fra terminalen i København, men check-ind åbner allerede kl. 12.30, så du kan starte ferien tidligt.

Når I sejler er der tid til at nyde den friske luft på dækket, lade håret flagre i vinden, og slappe af i de smukke maritime oplevelser. Her er desuden masser af aktiviteter og underholdning for både børn og voksne, så der er ikke tid til at kede sig om bord.

For børnene er der aftenklub og en helt særlig børneunderholdning.
De voksne kan tage på vinbar, i Columbus Club eller besøge en af skibets lækre restauranter og caféer.
I kan også lægge et besøg forbi Tax Free Shoppen og købe lige, hvad I mangler, eller Bubble Zone, hvor I finder både pool-område og wellness.

Oplev Oslo

Når I rejser på et MiniCruise, kan I opleve Oslo  i de 6 timer, skibet ligger ved kaj. Men faktisk starter jeres sightseeing allerede om bord. Fra tidligt morgen kan I nemlig nyde udsigten til den smukke Oslofjord, som vi langsomt glider forbi i takt med, vi nærmer os den norske hovedstad.
Når I har hygget jer med en kop kaffe på skibet, og maverne er mætte fra den lækre morgenbuffet, er I helt klar til eventyr i Oslo.
Står solen højt på himlen, kan I besøge det nye, moderne område Sørenga, shoppe vintage-tøj ved Grünerløkka eller nyde stemningen ved vandkanten ved Aker Brygge.
Er I mere til oplevelser inden døre kan I udforske den smukke kunst ved Munch-museet, smage på lækre delikatesser ved Madhallen i Oslo og høre spændende historier fra fortiden ved Akershus Fæstning.

MINICruise

Klik på billederne for større udgave

DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​