MINICRUISE & OP TIL HALVDELEN retur

Bestil et MiniCruise til smukke Oslo, og glæd dig til en pause fra hverdagen og en miniferie til søs. Når du bestiller, betaler du lige nu fra 200,- pr. person + tillæg*. Når du så kommer om bord på afrejsedagen, så ligger op til halvdelen af prisen, som en værdi på dit nøglekort til brug om bord. Pengene kan du bruge lige der, hvor du har lyst. Var det noget med en drink i baren, designklassikkere i tax free-shoppen eller noget helt tredje?

Tilbuddet gælder udvalgte rejsedage i perioden d. 1. oktober 2019 – 1. april 2020 (undtaget uge 42, 52 og 1). Bestil inden d. 21. oktober 2019. Bestillingsfrist: 21. oktober 2019.

MiniCruise & op til halvdelen tilbage:

  • To dage med hygge og samvær på Oslobåden
  • Næsten 7 timer til aktiviteter i Oslo
  • Mulighed for lækre middage til søs – husk at bestille bord
  • Få penge tilbage til brug i skibets vinbar, wellness, tax free-shopping eller andre steder om bord!

Bemærk: Tilbuddet gælder udvalgte kahytstyper. Der er et begrænset antal kahytter til dette tilbud, og vi tager forbehold for udsolgte dage/kahytter. Opgradering til andre kahytstyper er muligt mod et tillæg. 
Fra-prisen er pr. person ved 2 personer i en standardkahyt.


​Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.
Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

Hygge om bord

En miniferie til søs
Fra det øjeblik du går om bord, kan du mærke, at feriefølelsen langsomt kommer snigende og kroppen slapper af. På et MiniCruise får du en perfekt, lille pause fra hverdagen og tid til hygge med dem, du holder af. Gør lige som du har lyst til – nyd en middag, dans til musikken, shop i tax free, hop i poolen eller få en god nats søvn.

Shopping eller champagne?
Du kan bruge pengene på nøglekortet, som du har lyst. I Tax Free-shoppen kan du fylde op med dine favoritter – søde lækkerier, parfume, makeup, tøj eller pynt til hjemmet.
Trænger du til ekstra forkælelse, er det perfekt at starte aftenen i vinbaren. Her finder du et bredt udvalg af champagne, vin og lækre snacks – altsammen serveret med udsigt til de skandinaviske kyster.

Middage med havudsigt
 Om bord på Oslobåden finder du forskellige restauranter, så der er noget for enhver smag. Hvad siger du til skandinaviske småretter i Sjø? En saftig bøf i Steakhouse? Eller italienske delikatesser i Little Italy? Vil du i stedet gerne smage på lidt af hvert og nyde en dessert (eller to), så er 7 Seas aftenbuffet det rette for dig. 
Når du har udset dig en middag i en af skibets restauranter, så er det en god idé at reservere bord inden afrejse.

Skønne Oslo

Madmarkeder  
Er der en vaskeægte foodie gemt i dig? Så er Oslo den helt rette destination for din ferie. Den norske hovedstad byder nemlig på flere forskellige madmarkeder med spisesteder, der serverer specialiteter fra hele verden. Stil sulten hos Vippa, Mathallen Oslo eller Oslo Street Food. 

Shopping                       
Skal der shoppes i Oslo, så er Karl Johan Gate altid et oplagt valg. Det populære shoppingstrøg strækker sig fra Sentralstationen til Kongeslottet, og her kan I købe lige, hvad hjertet begærer. Tag et kig i de flotte butikker, og hvil benene på en café med lidt godt at drikke og spise. I kan også lægge et besøg forbi Bogstadveien, hvor designbutikker ligger side om side med urbane restauranter og cafeer.  
       
Børnenes favoritter                    
Rejser du med børn, kan I lægge et besøg forbi Oslo Reptilpark, der er et indendørs Zoo med mere end 100 forskellige dyrearter. Her kan I opleve slangerne sno sig for oven, kamæloner på jorden og krokodiller, skildpadder og fisk i vandet. Den perfekte mulighed for at kombinere børnenes leg med læring.

besøg oslo


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​