​EFTERÅRSFERIE på Oslobåden

Med et enkelt knips går sommeren på hæld, og det er snart tid til efterårsferien. Glæd børnene med et FamilieCruise til Oslo, og nyd en hel uges oplevelser på bare et par dage. Om bord kan I besøge skibets pool-område, nyde en hyggelig middag sammen og glæde jer til mere end 6 timers sjov i Oslo.
Oslobåden er fyldt med leg og eventyr for både store og små, men vil familiens yngste gerne prøve lidt af det hele, kan I med fordel bestille et Børneklippekort. Så er der lagt i ovnen til ekstra sjove oplevelser på rejsen, og garanti for en masse at fortælle, når I kommer hjem. 

Familietur på Oslobåden
  • Efterårsferie og oplevelser for hele familien
  • To overnatninger om bord og mere end 6 timer i Oslo
  • Mulighed for at gå om bord i den lækre buffet i restaurant 7 Seas, hvor ungerne kan slå sig løs i børnebuffetten.
  • Stort børneprogram med Halloween Club - mød Jack The Pirate og tag med på skattejagt

    Tip: Husk at børn (0-11 år) spiser gratis morgenbuffet ved bestilling hjemmefra. Max. 2 børn per betalende voksen.
​Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.
*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.

Miniferie med hotel i Oslo. Vidste du, at I kan tage på Miniferie med hotel i Oslo - 2 nætter på skibet og 1 nat på hotel i Oslo. Læs mere her.

Ønsker du at rejse andre tidspunkter på året, kan du booke her.

​Leg, sjov og eventyr

En rejse med Oslobåden er perfekt for børn i alle aldre. Her bliver landkrabber til ægte pirater, når der åbnes op for leg, sjov og eventyr på rejsen. Vi sørger for de optimale rammer, så man aldrig keder sig om bord og hele familien skaber minder, der varer langt ud i fremtiden. 


Børneklippekort
På Oslobåden har vi samlet mange af de sjove oplevelser på et børneklippekort. Kortet giver bl.a. adgang til Bubble Zone, poletter til Fantasy World Bamsekran, en valgfri is og børnedrink, 2 billetter i hestevæddeløbet og meget mere.

Læs om børneklippekortet her

​Børnevenlig middag om bord

På Oslobåden kan I vælge mellem flere forskellige restauranter, så I helt sikkert finder en favorit om bord. I restaurant 7 Seas serverer vi en aftenbuffet i børnehøjde fyldt med de største favoritter – og til dessert kan børnene lave deres egen softice (obs. Børn op til 11 år spiser til halv pris).

I Explorers Steakhouse kan familiens yngste gå om bord i en ”Piratmenu”, og i Little Italy finder I pizza og pastaretter præcis som de laves i Italien – og som børnene bedst kan lide dem.

Restauranter om bord

Efterår i Oslo   

Oplev Oslo

På et MiniCruise kan I opleve Oslo i de mere end 6 timer, skibet ligger ved kaj.

Tag til Frognerparken og se på de smukke skulpturer.
Akershus Festning, ikke langt fra skibet, er også spændende for små og store.

Hent Oslo City App og få mest muligt ud af tiden i den norske hovedstad.

Oplevelser i Oslo

MiniCruise

Klik på billederne for større udgave

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​