LuksusCruise - spar OP TIL 50%

Tag på et hyggeligt getaway og forkæl hinanden med et luksuriøst CommodoreCruise udvalgte dage i november og december, og bo i en skøn kahyt med havudsigt og dobbeltseng. Tilbuddet er inklusiv vores lækre Commodore-morgenbuffet. 

Luksus og forkælelse på Oslobåden:

  • Bo i  luksuskahyt med havudsigt og dobbeltseng
  • Nyd Commodore morgenbuffet begge veje
  • Forkælelsestur på et flydende hotel

    Husk at når du bestiller en rejse i Premium kahyt, er morgenmaden inkluderet, så vælg ikke morgenmad under step 3. Mad - men vi anbefaler at booke bord i restauranterne til aftensmaden, når du bestiller online.  
​Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.
*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.

Bubble Zone på OslobådenCommodoreCruise

Tænk på alt det, du ønsker dig af en weekend i luksus og velvære. Meget af det finder du på Oslobåden! Havudsigt så langt øjet rækker, maritim stemning, luksuriøse kahytter og et godt udvalg af restauranter, barer og underholdning.

Fra bobler i baren til bobler i poolen

Nyd den smukke havudsigt fra champagne- og vinbaren, der frister med liflige bobler og dyrebare dråber. Udvalget i vinbaren spænder fra ’value for money’ til ekstravagante vine fra de ypperste vinproducenter.

Bubble Zones jacuzzi op for dine spændinger og giver dig en dejlig ro i kroppen. Fuldend velværen med massage, ansigtsbehandling eller manicure i Bubble Zone Wellness.

Bubble Zone Wellness

Den vigtige smagsoplevelse

Maden er en del af rejseoplevelsen, og en vellykket middag sætter prikken over i’et på turen. Du kan tyvstarte i vinbaren med små lækre appetizers, men husk at gemme appetit til middagen i en af vores restauranter.

I Explorers Steakhouse serveres sydende og møre kvalitetsbøffer, mens Marco Polo har et fristende udvalg af menuer med sæsonens specialiteter.

Commodore kahytKahytter der gør forskellen

Commodore Class er nogle af Oslobådens bedste kahytter. Her bor du i store kahytter med dobbeltseng, tv og privat badeværelse. På Commodore Class er den delikate Commodore Class morgenbuffet med i prisen.
(Denne kahyt er inkl. i spar op til 50% tilbuddet).

Commodore Class

Commodore de Luxe

Vil du virkelig flotte dig, så opgradér til en Commodore de Luxe, Commodore Balcony med egen balkon eller Owners Suite med indendørs eller udendørs jacuzzi.

I disse kahytter kan du få room service, og du får adgang til Commodore de Luxe Loungen.

Commodore de Luxe

Commodore de Luxe Loungen

I loungen er der stillet lidt godt frem til dig, der rejser på Commodore de Luxe. Kaffe og kage, øl, vin, vand og snacks. På Crown Seaways er loungen i forbindelse med Commodore Balcony kahytterne. Pearl Seaways lounge har en dejlig ugeneret udendørs terrasse.

lounge

OPLEV OSLO

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​